Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το νέο foundation της Max Factor είναι αυτό που θα βάλεις στο νεσεσέρ σου!

Ψάχνεις ένα foundation για επιδερμίδα καλύτερη απ’ ότι δίχως make-up; Αναζητάς το μυστικό για ένα άψογο και φυσικό look; Θέλεις το μακιγιάζ σου να παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Μόλις βρήκαμε το επόμενο foundation που θα μπει στο νεσεσέρ σου!

Το νέο Healthy Skin Harmony Foundation έχει σχεδιαστεί για δυναμικές γυναίκες με έντονη καθημερινότητα, που θέλουν το μακιγιάζ τους να παραμένει όλη την ημέρα αναλλοίωτο. Χάρη στην έξυπνη φόρμουλά που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 20 και έλεγχο της γυαλάδας, χαρίζει ένα ημι-ματ αποτέλεσμα. Παράλληλα, καταπολεμά τις επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα για να εξασφαλίσει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

«Η δουλειά μου απαιτεί να ταξιδεύω συνεχώς σε χώρες με διαφορετικό κλίμα. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για το δέρμα μου, όπως κοκκινίλες, θαμπή όψη ή μαύρους κύκλους. Χρησιμοποιώντας ένα foundation όπως το Healthy Skin Harmony Foundation, λέω αντίο στην κουρασμένη όψη και επιτυγχάνω μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα μου. Επιπλέον, μου αρέσει η ημι-ματ όψη που χαρίζει ενώ παράλληλα προσφέρει επαρκή κάλυψη αφήνοντας το δέρμα μου να αναπνέει! Παρατήρησα ότι εφαρμόζοντάς το με απαλό μασάζ στο πρόσωπό μου με τα άκρα των δακτύλων μου, κάνει το δέρμα μου πιο φρέσκο και δίνει ένα φυσικό φινίρισμα. Σίγουρα είναι πολύ πιο απλό από το να έχεις μαζί σου πολλά πινέλα. Αυτό είναι σίγουρα το νέο μου foundation!» λέει χαρακτηριστικά το γνωστό supermodel, Stella Maxwell.

fyujkfhjkghj

Όσο για εμάς… Είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε και να μιλήσουμε με τον Γιάννη Μαρκετάκη, επίσημο Make-Up Artist της Max Factor στην Ελλάδα.

 21766873 1651493138236237 4991386323985709502 n

«To Healthy Skin Harmony Foundation προσφέρει κάλυψη με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας μια άψογη ισορροπία μεταξύ της ματ και γυαλιστερής όψης στην επιδερμίδα. Το δέρμα αποκτά πραγματικά βελούδινη και φρέσκια όψη. Σκεφτείτε ότι έχετε κοιμηθεί οχτώ ώρες, έχετε πιει πολύ νερό και έχετε απολαύσει ένα ενεργειακά σωστό γεύμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του Healthy Skin Harmony Foundation στην επιδερμίδα σας» ανέφερε ο Makeup artist

 


Πηγή