Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το νούμερο 1 μυστικό για μία αναζωογονημένη, σφριγηλή επιδερμίδα μετά τα 50!

Στην ηλικία των 50+ οι αλλαγές στην επιδερμίδα μίας γυναίκας είναι απότομες. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές αυξάνονται και η επιδερμίδα μας γίνεται ολοένα και περισσότερο ξηρή και χρωματικά θαμπή. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης η μείωση των οιστρογόνων οδηγεί σε ανακατανομή των αποθεμάτων λίπους στο γυναικείο σώμα. Το λίπος του προσώπου μειώνεται και η επιδερμίδα αδυνατίζει αισθητά  χάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την πυκνότητά της και συνεπώς την υγιή και λαμπερή της εμφάνιση. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η επιδερμίδα μας ωριμάζει δεν σημαίνει ότι χάνει απαραίτητα και την ομορφιά της. Απλώς αλλάζει, αποκτά αυξημένες ανάγκες και απαιτεί ειδική περιποίηση.

Την ειδική αυτή περιποίηση μας προσφέρει η νέα σειρά MYOLIFT®  PLATINUM της tecnoskin®, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μίας ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά περιλαμβάνει 4 προϊόντα:

1) Την κρέμα προσώπου MYOLIFT® PLATINUM FACE CREAM:

Χάρη στην επαναστατική της σύνθεση, η κρέμα προσώπου MYOLIFT® PLATINUM FACE CREAM της tecnoskin® ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος, μειώνει την όψη των ρυτίδων, επαναφέρει τον χαμένο όγκο (πχ μάγουλα, γύρω από το στόμα κτλ.) και βελτιώνει αισθητά το περίγραμμα του προσώπου μας. Ως αποτέλεσμα αποκτάμε μια πολύ πιο σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα.

Επίσης, καταπολεμά τις 3 αιτίες της θαμπής επιδερμίδας που την κάνουν να δείχνει γερασμένη (μελανίνη, καταστροφή κολλαγόνου και φλεγμονή) για να δώσει χρωματική ομοιογένεια και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, συγκρατώντας έτσι την υγρασία στο εσωτερικό της και γίνεται πιο απαλή.

Μάλιστα, μπορούμε να την συνδυάσουμε με 2) τον ορό σύσφιξης MYOLIFT® PLATINUM SERUM που προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα με εξαιρετικά αποτελέσματα στα πρόσωπα με έντονες γραμμές έκφρασης και ρυτίδες (μέτωπο, γύρω από τα μάτια, γύρω από τα χείλη, κτλ.).

3) Την κρέμα ματιών MYOLIFT® PLATINUM EYE CREAM:

Για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, η MYOLIFT® PLATINUM EYE CREAM είναι η πλέον κατάλληλη για εφαρμογή 360o γύρω από τα μάτια κάνοντας lifting στο άνω βλέφαρο. Παράλληλα, εξασθενεί τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια και καταπολεμά τις δυσχρωμίες που όλες απεχθανόμαστε!

4) Την κρέμα νυκτός MYOLIFT® PLATINUM NIGHT CREAM΄

Η κρέμα νυκτός MYOLIFT® PLATINUM NIGHT CREAM είναι ιδανική για όσες από εμάς επιζητούν ένα πρωϊνό ξύπνημα με πιο φρέσκια, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα. Ο μοναδικός συνδυασμός ρετινόλης και σταθεροποιημένης βιταμίνης C δρα εντατικά κατά τη διάρκεια της νύκτας επαναφέροντας τον χαμένο όγκο, εξασθενίζει τις κηλίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Λάδι αναζωογόνησης και λάμψης RADIANCE BOOSTING BEAUTY OIL

Tέλεια επιλογή για λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας αποτελεί το RADIANCE BOOSTING BEAUTY OIL της tecnoskin®, ένα συμπυκνωμένο, μη λιπαρό λάδι διπλής φάσης με συστατικά που αναζωογονούν και προσφέρουν άμεση λάμψη ακόμα και στις πιο θαμπές επιδερμίδες. Διαθέτει αντιγηραντική δράση, εξομαλύνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει. Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και ενισχύει τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Τέλος, χάρη στη μοναδική του σύνθεση η επιδερμίδα μας αποτοξινώνεται, ανανεώνεται και γίνεται ολοένα και πιο λαμπερή…τι καλύτερο;

Πλέον, ξέρεις και εσύ το μυστικό που θα καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου! Με τη νέα σειρά MYOLIFT® PLATINUM της tecnoskin®  πες μια και καλή αντίο στην γερασμένη επιδερμίδα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της σειράς MYOLIFT® PLATINUM μπείτε εδώ: https://bit.ly/2EG0DNJ

 

 

 

 

 


Πηγή