Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Το πανεύκολο trick του TikTok για επιτυχημένα smoky eyes

Πάντα θαύμαζα τα smoky eyes. Μου αρέσει αυτό το sexiness που εκπέμπουν και το γεγονός ότι τονίζουν το βλέμμα. Πάντα, ωστόσο, φοβόμουν να κάνω αυτό το μακιγιάζ στο δικό μου πρόσωπο. Και η αλήθεια είναι πως όσες φορές το τόλμησα έμοιαζα… σαν κλόουν.

Μέχρι που βρήκα πριν λίγες μέρες το απόλυτο trick για επιτυχημένα και super hot smoky eyes. Πού το βρήκα; Εκεί που το τελευταίο διάστημα «σκάνε» όλο και περισσότερα hacks: στο TikTok.

Ο make up artist, Θάνος Βογιατζής, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τέλεια smoky eyes

Το TikTok hack για τέλεια smoky eyes

Παραδοσιακά, κάνεις smoky eyes χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του layering. Δηλαδή, απλώνεις τις σκιές που χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου τη μία πάνω στην άλλη και σβήνεις για να δημιουργηθεί ένα smoky αποτέλεσμα.

Το νέο TikTok hack, ωστόσο, δεν έχει να κάνει με layering. Στην ουσία, το μόνο που έχεις να κάνεις- σύμφωνα με τις TikTokers- είναι να σχεδιάσεις με τις σκιές που θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάθετες στο βλέφαρο γραμμές.

Να, δες τα βίντεο από το TikTok παρακάτω.

@rashnakutwaroo

I’m still shook! This hack really works, perfect for beginners? #eyeshadowhacks #makeuptips #makeuphack #makeuptransfomation #viral

♬ original sound – DJ Precise

Smoky eyes δεν σημαίνει μόνο μαύρες και καφέ σκιές

Οι περισσότερες έχουμε στο μυαλό μας ότι smoky eyes κάνουμε μόνο τους χειμερινούς μήνες και ότι για την επιτυχία τους επιβάλλεται να χρησιμοποιήσουμε σκουρόχρωμες σκιές, όπως οι καφέ και οι μαύρες.

@lenkalul

trying viral eyeshadow hack❤️‍? i don’t hate it lol 🙂 ib @i.an.ya.i #makeup #makeuphacks #makeuptutorial #makeuptransformation

♬ SHE IS THE MOMENT – haley

Δεν είναι έτσι, όμως! Μπορείς άνετα να κάνεις smoky eyes με μπλε ή πράσινες σκιές, με copper και κοραλλί, ακόμα και με πορτοκαλί. Το smoky δεν έχει να κάνει με το χρώμα, αλλά με το σβήσιμο. Έχε το αυτό πάντα στον νου σου και μη διστάσεις αυτό το καλοκαίρι να τολμήσεις το smoky eyes!

Δες και στην παρακάτω gallery μερικές παλέτες σκιών, που θα σου χαρίσουν υπέροχα smoky (ή όχι) eye looks.

Cover photo: @elena_menshik


Πηγή