Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το παράκανες με το μολύβι φρυδιών; Έτσι θα σώσεις την κατάσταση

Μπορεί αυτήν τη στιγμή να βρίσκεσαι στο σπίτι, ώστε να προστατεύσεις τόσο τον ίδιο σου τον εαυτό όσο και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τον Κορονοϊό. Έτσι πρέπει να γίνει και όλοι ευχόμαστε αυτή η κατάσταση να έχει σύντομα ένα αίσιο τέλος. Αυτές, λοιπόν, τις ώρες που περνάς στο σπίτι πρέπει κάπως να γεμίσεις τον χρόνο σου.

Σίγουρα έχεις ξεκινήσει ήδη να κάνεις beauty treatments, τα οποία πριν λίγο καιρό δεν είχες χρόνο να δοκιμάσεις. Ή μπορεί και να πειραματίζεσαι με νέα trends και μακιγιάζ. Όλα αυτά επιτρέπονται και είναι και πολύ ευχάριστα εφόσον μένουμε σπίτι. Εμείς τώρα, όμως, θα σου μιλήσουμε για τα φρύδια. Θα σου αποκαλύψουμε ένα μυστικό για το πώς θα τα επιδιορθώσεις σε περίπτωση που τα έχεις βάψει πάρα πολύ και σου ξέφυγε το μολύβι.

Όπως γνωρίζεις, οι τάσεις φέτος λένε «ναι» στα έντονα, παχιά φρύδια και είναι πολύ πιθανό τη στιγμή που τα βάφεις με το κατάλληλο μολύβι να ξεφύγεις λίγο και να βγει ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Μην αγχώνεσαι… Μπορείς να σώσεις την κατάσταση σε ένα μόλις λεπτό!

Photo credit: @revitalash.deutschland

Αυτά που θα χρειαστείς είναι μια ημιδιάφανη πούδρα, ένα χαρτομάντηλο και ένα βουρτσάκι φρυδιών. Ακούμπησε το χαρτομάντηλο στη βάση του φρυδιού, ώστε να μην καταστρέψεις το μακιγιάζ των ματιών. Έπειτα, πάρε λίγη ποσότητα πούδρας με το βουρτσάκι και τέλος χτένισε τα φρύδια απαλά μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολύ γρήγορη και εύκολη τεχνική, δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: 9 χτενίσματα για αφέλειες που έχουν μακρύνει πολύ (και σε ενοχλούν)


Πηγή