Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το περιζήτητο της φυσικής φρέσκιας εικόνας χωρίς χειρουργείο

Φυσικό….. πώς καθορίζεται αυτή η έννοια; Η φύση έχει δώσει από μόνη της την απάντηση. Η διαφορετική ανατομία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός μας προσδιορίζουν την αυθεντικότητα του ανθρώπου. Η τέχνη της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής πρέπει να συμβάλει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αλλοιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά αλλά μόνο να διορθώνει τις ατέλειες ομορφαίνοντας το πρόσωπο σε νεότερες ηλικίες, όπως για παράδειγμα με τη ρινοπλαστική, και να διατηρεί τη νεανική του όψη σε μεγαλύτερες ηλικίες όπως γίνεται με το Face Lift. Το άγχος ενός χειρουργείου είναι και ο κύριος λόγος που τα τελευταία χρόνια η αύξηση των ενέσιμων θεραπειών σε παγκόσμιο επίπεδο έχει αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό και κάθε χρόνο συνεχίζει να αυξάνεται! Ο κόσμος αναζητά την εξάλειψη ρυτίδων, να φύγει η κούραση και η θλίψη από το πρόσωπό του, να φαίνεται νεότερος από την πραγματική του ηλικία αλλά το αποτέλεσμα να είναι φυσικό. Δεν είναι και άδικο αφού ένας 50χρονος ή μια 50χρονη είναι στο ζενίθ της καριέρας τους και δεν πρέπει να φαίνονται γερασμένοι και κουρασμένοι αλλά αντίθετα φρέσκοι και ακμαίοι.

Η μαγεία της νεότερης εικόνας χωρίς χειρουργείο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, με φυσικό αποτέλεσμα, είναι εφικτή με προϋποθέσεις. Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά σημαντικές: η ικανότητα του γιατρού και η ποιότητα των υλικών είναι κεφαλαιώδους σημασίας! Όλοι μπορούν να πάρουν μια σύριγγα στο χέρι και να διορθώσουν μια ρυτίδα… Μια γλυπτική προσώπου “Face Sculpting“ που θα σας κάνει να δείχνετε φυσικά, δέκα χρόνια νεότεροι, απαιτεί μαεστρία, γνώση, εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση. Είναι η καλλιτεχνική δημιουργία ενός προσγειωμένου έμπειρου και διορατικού γιατρού. Ο καλός πλαστικός υπογράφει το αποτέλεσμα, ο άριστος καλλιτέχνης πλαστικός σας χαρίζει πίσω ότι σας είχε δώσει η φύση επαναφέροντάς το στα εφικτά πλαίσια, απλά το αποτέλεσμα πρέπει να είναι “αφήστε τους να αναρωτιούνται”. Αυτή είναι η απόλυτη επιτυχία σε κάθε στάδιο ανάπλασης ενός προσώπου όταν μιλάμε για ανανέωση της εικόνας.

Μην αγχώνεστε. Η αιτία που γράφεται αυτό το άρθρο είναι ακριβώς για να αναδειχθεί ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια. Όλοι έχετε δει γύρω σας αλλοιωμένα πρόσωπα από παρεμβάσεις που εκ του αποτελέσματος κρίνονται ότι είναι υπερβολικές ή ακόμα και αντιαισθητικές. Πολλές φορές αυτό είναι αναστρέψιμο αλλά τις περισσότερες η βλάβη είναι μόνιμη και εάν είναι αναστρέψιμη είναι μόνο με χειρουργική αφαίρεση που όπως καταλαβαίνετε τελικά δεν είναι ούτε φθηνό ούτε άμεσο. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέξετε τον κατάλληλο γιατρό για τις θεραπείες σας. Θα πρέπει να ζητάτε να δείτε φωτογραφίες ασθενών του/της, να ρωτάτε πάντα τι υλικά χρησιμοποιεί, κατόπιν να κάνετε έρευνα αγοράς που να επιβεβαιώνει αυτά που σας είπε. Μην παρασύρεστε από το Instagram και τα social media με διαφημιστικά τρικ και από τις απίστευτες εκπτώσεις που μπορεί να προωθούνται.

Η Allergan Aesthetics είναι παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα αισθητικής ιατρικής έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της τα δερματικά εμφυτεύματα προσώπου Juvéderm® με τους πολλούς διαφορετικούς τύπους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες του προσώπου, όπως το VOLUMA®, VOLIFT™, VOLBELLA®, VOLUX™ και VOLITE™.  Χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας με εκατομμύρια σύριγγες Juvéderm®, που δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη όσον αφορά στην ποιότητα του υλικού. Στοχεύει ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση και εξειδίκευση των επαγγελματιών υγείας ώστε να παράγονται άριστα αισθητικά αποτελέσματα από την χρήση των ενέσιμων υλικών.

Η γνώση λοιπόν είναι αυτή που θα σας οδηγήσει να απολαύσετε ένα υπέροχο δώρο με φυσικά αποτελέσματα και κυρίως με ασφάλεια. Αυτό που επιβάλλεται είναι καλά ενημερωμένοι καταναλωτές.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

Δρ. Τζαμαντάκη Έλενα

MD PhD, Πλαστικός Χειρουργός

Clinic of Excellence “Plasis”

Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21

Γλυφάδα 16675

Τ: 210 8940930
plasticsurgery-plasis.gr

tzamadaki@yahoo.gr


Πηγή