Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το πιο αγαπημένο μου μακιγιάζ είναι και το πιο δύσκολο!

Και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί όπως ξέρεις –ειδικά αν με ακολουθείς στο Instagram- θα έχεις καταλάβει ότι δεν αγαπώ πολύ το έντονο μακιγιάζ στην καθημερινότητά μου. Αντιθέτως έχω τεράστια αδυναμία στο natural make up. Δηλαδή να βάφομαι και να έχω την σωστή κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα!

Αυτή λοιπόν είναι η μεγαλύτερη δυσκολία στο μακιγιάζ. Να δίνεις ένα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια χωρίς να φαίνεσαι «στοκαρισμένη» ειδικά την ημέρα όπου υπάρχει άπλετο daylight!

Η τριβή μου και η εμπειρία μου στο μακιγιάζ, όλα αυτά τα χρόνια που βάφομαι επαγγελματικά –είτε για φωτογραφίσεις, είτε για τηλεοπτικές εμφανίσεις- και η επαφή μου με κορυφαίους make up artists με έχουν διδάξει κάποιες τεχνικές, κυρίως όμως με έχουν μάθει να ξεχωρίζω τα προϊόντα που μπορούν να εξυπηρετήσουν το make up που θέλω να κάνω κάθε φορά. 

Στο ταξίδι μου στο Παρίσι για το Fashion Week, δεν γέμισα με πολλά και διαφορετικά προϊόντα. Προτίμησα να πάρω μόνο αυτά που θα με έκαναν να δείχνω φυσική αλλά παράλληλα θα μπορούσαν να δώσουν την κάλυψη που έχει ανάγκη το δέρμα μου.

Έλα να δεις μαζί μου ποια προϊόντα έβαλα στο νεσεσέρ μου που με έβγαλαν… ασπροπρόσωπη! Και μάλιστα με τις… ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που διαθέτει το Άγριο Τριαντάφυλλο.

1 Άγριο Τριαντάφυλλο Foundation

Το υγρό make-up μεγάλης διάρκειας με ελαστική υφή που απλώνεται ομοιόμορφα, «ενώνεται» με την επιδερμίδα χωρίς το ανεπιθύμητο build-up effect και προσφέρει τέλεια φυσική κάλυψη και λάμψη, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και δείχνει την επιδερμίδα νεανική και ξεκούραστη! Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με βιταμίνη C + υαλουρονικό οξύ, είναι αυτό που προσδίδει στο foundation την ικανότητα να μετατρέπει την επιδερμίδα σε ένα λαμπερό, αψεγάδιαστο καμβά. Και κάτι βασικό: Έχει αντηλιακό δείκτη SPF15!

 

2 Άγριο Τριαντάφυλλο Concealer

conc korres

To Concealer μακράς διάρκειας σε υγρή μορφή που χαρίζει φωτεινότητα στο βλέμμα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, και προσφέρει τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων, χωρίς να σπάει στις γραμμές ήταν το πρώτο πράγμα που έβαλα στο νεσεσέρ μου. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, βιταμίνη C και παράγωγο μαύρου τσαγιού, προσδίδει λάμψη και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ καλύπτει τις λεπτές γραμμές για νεανική όψη. Το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 8 ώρες!

3 Άγριο Τριαντάφυλλο Πούδρα

poudra korres

Αυτή η βελούδινη πούδρα λεπτής υφής που σταθεροποιεί το μακιγιάζ και καλύπτει τις ατέλειες είναι must have προϊόν. Είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, βιταμίνη C, λιπαρά οξέα και σφαιρίδια αντανάκλασης φωτός και προσφέρει φυσικό φωτεινό τελείωμα, ενώ ρυθμίζει τη λιπαρότητα, διατηρώντας το μακιγιάζ αναλλοίωτο έως το τέλος της ημέρας.

4 Άγριο Τριαντάφυλλο Ρουζ

rouz korres

Το λαμπερό ρουζ μεταξένιας υφής είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, εκχύλισμα ροδιού και έλαιο καρύδας και απλώνεται ομοιόμορφα στα μάγουλα, χαρίζοντας φωτεινό χρώμα και ένα φυσικό λαμπερό τελείωμα, που σε κάνει να φαίνεσαι σα να σφύζεις από υγεία και ζωή! Η σατινέ βάση του ρουζ «γεμίζει» με υψηλής απόδοσης χρωστικές και πούδρες, καταλήγοντας σε μία βελούδινη υφή που ξεχειλίζει από χρώμα. Οι έξι ζωηρές αποχρώσεις αναδεικνύουν εξίσου ένα bare, φυσικό μακιγιάζ, αλλά και το έντονο dramatic look! Εσύ αποφασίζεις! Εγώ επέλεξα φυσικά… το πρώτο!

5 Άγριο Τριαντάφυλλο Illuminator

illum korres

Το Illuminator  λάμψης σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα ζυγωματικά, προσδίδοντας λαμπερή όψη, απλά τα σπάει! Η υφή είναι βελούδινη, μη-λιπαρή και χάρη στις μοναδικές πέρλες που περιέχει, αντανακλά το φως και χαρίζει εντυπωσιακό mirror-shine effect, αναζωογονώντας συνολικά την όψη του προσώπου.

  1. Άγριο Τριαντάφυλλο Illuminating Πούδρα

il poudra

Πούδρα με λεπτή, μεταξένια υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C, που δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζοντας όψη υγείας. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, μία σατινέ λάμψη χάρη σε πέρλες που εγκλωβίζουν το φως και παίζουν με τις αποχρώσεις του.

TIP! Για διάφανη λάμψη, εφάρμοσε την πούδρα με ένα πινέλο σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά στα ζυγωματικά και κατά μήκος της μύτης. Για ένα εντυπωσιακό, head-turning illuminating touch, ταμπονάρετε το προϊόν στα επιθυμητά σημεία του προσώπου με υγρά δάχτυλα για πιο έντονο αποτέλεσμα!

Τώρα ξέρεις τα μυστικά μου για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ! Είσαι έτοιμη;

  


Πηγή