Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το πιο ανατρεπτικό και πολυσυζητημένο brand καλλυντικών της KatVonD έρχεται στην Ελλάδα!

Αν είσαι πιστή των social media του Queen, τότε, την περασμένη Τετάρτη (6 Σεπτεμβρίου), θα πήρες μία πρώτη γεύση από τη νέα άφιξη στον beauty κόσμο. Τo ανατρεπτικό και πολυσυζητημένο brand καλλυντικών της KatVonD ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην Ελλάδα και μπορείς να το βρεις αποκλειστικά σε λίγες μέρες στα Sephora Greece!

 

 

A post shared by Queen.gr (@queengr) on Sep 7, 2017 at 12:35pm PDT

Και όπως καταλαβαίνεις από αυτό το press event δεν έλειπε κανείς: Εκπρόσωποι των media, beauty and lifestyle bloggers δώσαμε ραντεβού στο εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμαλίας 36 στην Αθήνα, για να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία σε μια διαφορετική, dark βραδιά εμπνευσμένη από την προσωπικότητα και την αισθητική της KatVonD.

Κυρίαρχα χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση ήταν φυσικά, το μαύρο και το κόκκινο ενώ η live rock μουσική της ορχήστρας δημιουργούσε μια μυστηριακή και μοναδική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ξεχωριστή θέση στο χώρο είχε το δωμάτιο της KatVonD, εμπνευσμένο από χώρους του σπιτιού της KatVonD, έτσι όπως η ίδια το μοιράζεται στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Εξάλλου, το κλασικό με το ροκ είναι ένας από τους συνδυασμούς που πάντοτε την εμπνέουν.

 SEPHORA KVD 32

Το καλύτερο part; Είχαμε την ευκαιρία με τη βοήθεια των makeup artists της Sephora να δούμε από κοντά- και να δοκιμάσουμε- τη μεγάλη ποικιλία των χρωμάτων και τις εντυπωσιακές συσκευασίες των καλλυντικών που ήταν περίτεχνα τοποθετημένες σε goth boudoir με καθρέφτες.

SEPHORA KVD 14

SEPHORA KVD 16

Τα προϊόντα KatVonD Beauty θα διατίθενται αποκλειστικά στο www.sephora.gr από 22 Σεπτεμβρίου 2017 και στα καταστήματα SEPHORA από τις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

SEPHORA KVD 8


Πηγή