Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το πράσινο στα νύχια είναι τάση και το πράσινο nail art ακόμα μεγαλύτερη

Με τη νέα σεζόν να πλησιάζει, το βλέμμα μας έχει στραφεί για τα καλά στις τάσεις και ένα από τα μεγαλύτερα trends για τα νύχια είναι το πράσινο χρώμα. Πράσινο της ελιάς, κυπαρισσί, ανοιχτό πράσινο, teal και mint, όλες οι αποχρώσεις του πράσινου είναι trending. Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, τα feed μας στο instagram έχουν γεμίσει με πράσινα σχέδια νυχιών και αυτό είναι το θέμα του σημερινού daily nailspiration.

Βρίσκουμε βλέπεις πως, το πράσινο, είναι τόσο κομψό οσο είναι και διαφορετικό αλλά τα σκούρα πράσινα θα τα κρατήσουμε για τον χειμώνα. Για τώρα έχουμε διαλέξει nail art με ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις που θα συνεχίσουν να τονίζουν το μαύρισμά σου, όσο διαρκέσει και θα κρατήσουν το καλοκαίρι “ζωντανό” όσο περισσότερο γίνεται.

Ξέρουμε όμως τι σκέφτεσαι… Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του πράσινου στα νύχια, δεν είναι πάντα κολακευτικές και κάνουν παράξενους συνειρμούς. Θέλουμε να τα ξεχάσεις όλα αυτά. Οι εταιρίες καλλυντικών έχουν δημιουργήσει αποχρώσεις τόσο λαχταριστές που θα σκέφτεσαι μέντα και φυστίκι όποτε τις βλέπεις και τίποτα άλλο.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να δεις τα 10 τέλεια nail art που συγκεντρώσαμε σε μία φανταστική gallery και κάνε ένα απογευματινό green διάλειμμα. Ποιο από όλα θα κάνεις το ΣΚ;

Διάβασε ακόμα: Τα #LatteNails είναι το τέλειο διάλειμμα για αυτό το απόγευμα Δευτέρας


Πηγή