Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το προϊόν ομορφιάς της Ivanka Trump που έχει «ρίξει» το Ίντερνετ!

Σύζυγος, μητέρα τριών παιδιών, businesswoman, πρώην μοντέλο, συγγραφέας και τηλεπερσόνα, η κόρη του νυν Προέδρου των ΗΠΑ, Ivanka Trump είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Εκτός από την εκλογή του πατέρα της, Donald, και την εν μέρει μετακόμισή της στο Λευκό Οίκο, η Ivanka έχει έναν ακόμη λόγο να χαίρεται και μάντεψε- πρόκειται για ένα καθαρά beauty λόγο.

Παρά το πρόσφατο μποϊκοτάζ, η 35χρονη κόρη του νεοκλεγέντα Προέδρου είδε τις πωλήσεις της εταιρείας της να αυξάνονται και το άρωμα που φέρει το όνομά της,Ivanka Trump Eau de Parfum Spray For Women, (η full-sized και η roll-on version) να σκαρφαλώνει στη νούμερο #1 θέση με τα top-seller γυναικεία αρώματα στο Amazon.

perfume trump
Κρίνοντας από τα σχόλια και τις αξιολογήσεις που υπάρχουν στη σελίδα, οι καταναλωτές εκτός από τις σαγηνευτικές, spicy floral νότες, προβαίνουν στην αγορά του αρώματος ως ένδειξη στήριξης της κόρης του νέου Προέδρου.

d4d6ff4351b11e2ddcd76fd661eca29f2edc08b8
«Αγόρασα αυτό το άρωμα για να στηρίξω τη Ivanka Trump. Δεν είχα καμία ιδέα για το πώς μύριζε. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη! Και πραγματικά το λάτρεψα!» αναφέρεi χαρακτηριστικά στο site ένας fan του αρώματος.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι εις ανώτερα!

 


Πηγή