Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το πρώτο #NailspirationPotpourri του 21᾽είναι εδώ και θέλουμε να χαλαρώσεις

Ελάχιστες ήταν εκείνες οι Κυριακές που δεν μιλήσαμε για νύχια μέσα στο 2021. Το Sunday nailspiration έγινε καθημερινή συνήθεια όμως, συνεχίσαμε να συγκεντρώνουμε μία μείξη σχεδίων για την Κυριακή, την πιο χαλαρή ημέρα της εβδομάδας. Το Κυριακάτικο #NailspirationPotpourri λοιπόν είναι και πάλι εδώ, αυτή την πρώτη Κυριακή του 2021 και σε προσκαλεί να χαλαρώσεις.

Δεδομένου του lockdown που ήτθε και πάλι στη ζωή μας, δεν θα μπορέσεις να επισκεφθείς τη μανικιουρίστ σου για λίγο καιρό πάλι οπότε ίσως πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις μόνη σου μερικά σχέδια. Όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι λοιπόν θα τη βρεις στην παρακάτω gallery.

Έχουμε σχέδια εύκολα και δύσκολα, εντυπωσιακά και σούπερ διακριτικά και όλα στα χρώματα που επιβάλλουν οι τάσεις συνεπώς θα έχεις μανικιούρ stylish και on trend. Το μόνο που μένει τώρα είναι να φτιάξεις έναν απογευματινό, καυτό καφέ και να κάνεις ένα ακόμα scroll.

Και μην ξεχάσουμε! Θέλουμε να μας πεις τη γνώμη σου για τα nailspiration μας, πώς τα προτιμάς; Σου αρέσει η θεματολογία; Θα ήθελες κάτι διαφορετικό; Είμαστε εδώ για εσένα…

Διάβασε ακόμα:  #KintsugiNails είναι το μόνο nail art που πρέπει να ξέρεις το 2021


Πηγή