Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το σκούρο μπλε είναι καλύτερο από το μαύρο και θα σου το αποδείξουμε

Το μαύρο είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα για τα νύχια και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το καλύτερο χρώμα. Άλλο το αγαπημένο και άλλο το καλύτερο άλλωστε, σωστά; Ποιο σκούρο χρώμα μπορεί όμως να είναι καλύτερο από το μαύρο, σίγουρα αναρωτιέσαι και την απάντηση σου την έχουμε δώσει ήδη από τον τίτλο.

Το σκούρο μπλε ή αλλιώς navy blue, είναι τόσο σκούρο όσο χρειάζεται για να αντικαταστήσει το μαύρο στα δάχτυλά σου αλλά παράλληλα, είναι πιο κολακευτικό και απαλό και απίθανα κομψό. Δεν είναι τυχαία το χρώμα που επιλέγει η βασιλική οικογένεια άλλωστε για τις επίσημες εμφανίσεις της. Σε κάθε περίπτωση, όσο και αν αγαπάμε το μαύρο, βρίσκουμε πως το σκούρο μπλε είναι καλύτερο.

Κολακεύει όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας (κάτι που δεν ισχύει για το μαύρο) και μπορεί να ταιριάξει με όλα τα χειμερινά μας outfits. Ναι, ταιριάζει και με τα μαύρα μας ρούχα, μην ακούσουμε ξανά για τον κανόνα που δεν θέλει το μπλε μαζί με το μαύρο, είναι so last decade.

Σήμερα λοιπόν Σάββατο, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το daily nailspiraiton στο σκούρο μπλε και βρήκαμε δέκα μανικιούρ που αποδεικνύουν πως μπορεί να αντικαταστήσει το μαύρο σου βερνίκι, έστω και προσωρινά. Κάνε ένα scroll για να τα δεις και καλή ξεκούραση σήμερα girl!

Διάβασε ακόμα: Ναι, ήρθε η ώρα να βάψουμε τα νύχια μας μπορντό


Πηγή