Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το τέλειο καρέ κούρεμα υπάρχει και ανήκει στην Taylor Hill

Όπως θα έχεις καταλάβει τελευταία, το καρέ κούρεμα είναι super hot! Είναι το πιο «πολυφορεμένο» hair trend του Σεπτεμβρίου μιας και όλο και περισσότερες Ελληνίδες και ξένες celebrities το τολμούν και -ως τώρα- το αποτέλεσμα σε όλες είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μέσα στον μήνα που σήμερα ολοκληρώνεται είδαμε τη δική μας Έλλη Κοκκίνου, την Jennifer Lopez και την Katherine Zeta Jones να απαρνούνται τα μακριά μαλλιά τους και να επιλέγουν με τόλμη το bob haircut! Και αν θες τη γνώμη μας, πολύ καλά έκαναν.

Τώρα, λοιπόν, ακόμη μια celebrity μπαίνει στη λίστα με τις κυρίες που υιοθετούν το δημοφιλέστερο hair trend. Ο λόγος για την… Taylor Hill. Το πανέμορφο μοντέλο- όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery- έχει απαρνηθεί εδώ και λίγο καιρό τα μακριά μαλλιά της υιοθετώντας ένα πολύ κοντό καρέ κούρεμα.

Το bob haircut του μοντέλου αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τα κομψά χαρακτηριστικά του, ενώ ισορροπεί ανάμεσα στο effortless και το statement-making αποτέλεσμα. Αν, λοιπόν, τόσο καιρό σκεφτόσουν τι αλλαγή να κάνεις στα μαλλιά σου για να ανανεωθείς εν όψει φθινοπώρου, τώρα ξέρεις! Το bob haircut μάλλον είναι μονόδρομος…

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα βερνικιών με βάση την επιδερμίδα σου


Πηγή