Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το τέλειο hack για να μη μουτζουρωθείς ποτέ ξανά με το eyeliner

Τα μυστικά μακιγιάζ που μοιράζονται μέσα από τα social media κατά καιρούς οι celebrity make up artists είναι σωτήρια για όλες μας. Μας λύνουν τα χέρια, μας βοηθούν να κερδίζουμε χρόνο στην καθημερινότητά μας και, βέβαια, να κάνουμε μακιγιάζ like a pro. Το hack, λοιπόν, που μοιράστηκε πρόσφατα μέσα από το Instagram της η Gita Bass ανήκει ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Gita Bass είναι η προσωπική make up artist της Olivia Wilde. Είναι εκείνη που επιμελείται το μακιγιάζ της ηθοποιού σε όλες τις επίσημες περιστάσεις, όπως τα Oscars, το Met Gala και άλλα παρόμοια events. Κι αν μπορούμε να πούμε πως κάτι έχουμε ξεχωρίσει σε αυτά τα επίσημα make up looks είναι πως η Olivia και η Gita αγαπούν το μαύρο eyeliner

Στο μαύρο eyeliner, λοιπόν, βασίζεται και το hack που μοιράστηκε με τους followers της πριν λίγο καιρό η Gita. Η celebrity make up artist έκανε ένα βίντεο στο Instagram της και αποκάλυψε το μυστικό για να μη μουτζουρώνεσαι με το eyeliner. Γιατί μη μας πεις πως κι εσύ δεν έχεις απλώσει τέλεια το eyeliner και μετά από λίγη ώρα έτριψες το μάτι σου με αποτέλεσμα να γίνει όλο μια μουτζούρα! Σε όλες μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.

Με το trick, όμως, της Gita Bass δεν θα βρεθείς ποτέ ξανά σε αυτήν την awkward θέση. Τι πρέπει να κάνεις; Να βάλεις λίγο gel φρυδιών πάνω στο eyeliner, ώστε να το σταθεροποιήσεις. Για την ακρίβεια, άνοιξε το gel φρυδιών και με ένα πινελάκι πάρε τα υπολείμματα που υπάρχουν πάνω στο βουρτσάκι του gel. Στη συνέχεια, με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε πάνω στο μάτι σου και στο eyeliner το gel και… voila! Είσαι πανέτοιμη. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με τη μάσκαρά σου. Πάτα το play τώρα για να δεις αναλυτικά τη διαδικασία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by gitabass (@gitabass)

Είδες; Είναι πολύ εύκολο το συγκεκριμένο hack και πραγματικά, αν το κάνεις, δεν θα δεις ποτέ ξανά μουτζούρα στα μάτια σου. Κάνε τώρα και ένα scroll στην παρακάτω gallery να δεις τα υπέροχα eye looks της Olivia Wilde δια χειρός Gita Bass για να καταλάβεις πόσο expert είναι η συγκεκριμένη μακιγιέζ στο eyeliner.

Διάβασε ακόμα: Το μεγαλύτερο hair color trend του 2021 ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες




Πηγή