Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το τόλμησε! Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε τα μαλλιά της, και όχι δεν είναι αστείο

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών στη ζωή μας, οποιασδήποτε φύσης και αν είναι αυτές. Μπορεί να είναι μια ανακαίνιση στο σπίτι σου, μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό βήμα ή ακόμη και μία αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Οι τελευταίες είναι και οι πιο συνηθισμένες, όταν όμως γίνονται από άτομα που δεν το περιμένεις, τότε είναι πραγματικά μια έκπληξη.

Και μία τέτοια φύλαγε για εμάς απόψε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή της και να κόψει τα μαλλιά της. Ναι διάβασες πολύ καλά. Η ξανθιά παρουσιάστρια, αποφάσισε να αποχωριστεί το μάκρος των μαλλιών της και να υιοθετήσει ένα πολύ σικάτο μακρύ καρέ, το οποίο της πάει τέλεια.

Μέσα από τα stories της στο Instagram, μας έκανε γνωστή την απόφαση της και στη συνέχεια την είδαμε και στην πράξη. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει πλέον μακριά μαλλιά και καθόλου δεν μας πειράζει, αφού το νέο της look, της ταιριάζει απόλυτα. Αν δεν μας πιστεύεις μπορείς να δεις και τις φωτογραφίες παρακάτω στην gallery.

Δεν είναι ψέμα, αλήθεια έκοψε τα μαλλιά της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Λοιπόν … πως σας φαίνεται ? Το τόλμησα ! ✌? #newseason #newhaircut #newme @manoshautecoiffure #mhc Περιμένω τα σχόλια σας …?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις 13 Σεπ, 2018 στις 11:34 πμ PDT

Δες ακόμη: Αυτή η καλλονή είναι κόρη διάσημου ζευγαριού και σίγουρα δεν θα τη βρεις αμέσως


Πηγή