Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το φθινοπωρινό καρό πρέπει να το φορέσεις και στα νύχια σου…

Υπάρχουν διαφορετικά είδη καρό όπως με πληροφόρησε η φανταστική μας fashion editor Διονυσία Καλαποθαράκου. Το ταρτάν λοιπόν είναι το καρό για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα. Είναι πιο φθινοπωρινό και ζεστό σε αντίθεση με το Vichy το οποίο μπορείς να το πεις πιο καλοκαιρινό. Βέβαια, στο μυαλό μας το καρό είναι ένα αλλά καλό είναι να ξέρεις (και να ξέρουμε) τη διαφορά ανάμεσα στα σχέδια.

Όπως και αν το σκεφτούμε ωστόσο, το καρό παραμένει αγαπημένο για το φθινόπωρο. Ένα καρό πουκάμισο, ένα σακάκι ή ακόμα και ένα παντελόνι ή μία πασμίνα δεν λείπουν από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Γιατί λοιπόν να λείπει το καρό από τα νύχια μας; Αυτά σκεφτόμασταν λοιπόν σήμερα και αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το daily nailspiration στο καρό!

Αναζητώντας καρό σχέδια στο instagram συναντήσαμε τους πιο φθινοπωρινούς, ζεστούς συνδυασμούς που ανυπομονούμε να φωτογραφίσουμε κρατώντας κούπες με ζεστό τσάι. Λαδί, μπορντό, σκούρο μπλε και γκρι κυριαρχούν καθώς επίσης και κόκκινο αλλά και μαύρο. Όμως, αντί να σου τα περιγράφουμε, καλύτερα να τα δεις με ένα scroll στην παρακάτω gallery. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Τα #LilacNails είναι γλυκά, φθινοπωρινά και τέλεια


Πηγή