Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι ό,τι πρέπει για να είσαι κομψή στην καραντίνα

Μπορεί να βιώνουμε το δεύτερο lockdown, να μένουμε σπίτι, όμως ευτυχώς που έχουμε και κάποιες εκπομπές να μας κρατούν συντροφιά κάθε πρωί. Μία από αυτές είναι η εκπομπή «Ευτυχείτε», την οποία παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια συνεχίζει με επιτυχία τη δουλειά της και μέσα από την εκπομπή δεν είναι λίγες οι φορές που μας δίνει όλο το #hairspiration που χρειαζόμαστε.

Ναι, η Κατερίνα -εκτός από το γεγονός ότι φροντίζει καθημερινά να εμφανίζεται με κομψά outfits- καταφέρνει να κάνει εντύπωση και με τα χτενίσματα που επιλέγει. Το δικό μας αγαπημένο είναι ξεκάθαρα αυτό με το οποίο εμφανίστηκε στη χθεσινή εκπομπή της.

Ειδικότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια στην εκπομπή της Τρίτης επέλεξε να κάνει ένα μεσαίου ύψους ponytail με ελαφρύ σπάσιμο, το οποίο- όμως- είχε το δικό του highlight! Ποιο ήταν αυτό; Το oversized scrunchie με το οποίο έγινε η αλογοουρά.

Και κάπως έτσι, η Κατερίνα μάς έδωσε την τέλεια ιδέα για τα χτενίσματα, που μπορούν να μας συντροφεύουν στην καραντίνα. Σκέψου το λίγο… Γιατί να έχεις διαρκώς ατημέλητα και απεριποίητα μαλλιά; Δεν είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανέβει η διάθεσή σου χρησιμοποιώντας απλά και μόνο ένα περίτεχνο scrunchie και πιάνοντας τα μαλλιά σου αλογοουρά; Φυσικά και είναι. Άσε που αν προκύψει κάποιο έκτακτο zoom meeting δε θα τρέχεις σαν την αλαφιασμένη μέσα στο σπίτι να προλάβεις να φροντίσεις τα μαλλιά σου.

Ας ευχαριστήσουμε, λοιπόν, την Κατερίνα για την τέλεια έμπνευση που μας έδωσε και ας προσπαθήσουμε το πρωί που θα ξυπνήσουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας λίγο περισσότερο με ένα… φανταστικό scrunchie!

 

 

 

 

 

Διάβασε ακόμα: Η Kate Middleton υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair color trends της σεζόν


Πηγή