Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το όνομα του τελευταίου αρώματος του Tom Ford ξεφεύγει από κάθε τι κλασικό…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Ford μας εκπλήσσει με ένα νέο του λανσάρισμα. Αυτή τη φορά το Fucking Fabulοus έρχεται να προστεθεί στη συλλογή αρωμάτων του οίκου και να μας προκαλέσει ποικιλοτρόπως μιας και συνδυάζει δυνατές οσφρητικές νότες με ένα εξίσου τολμηρό όνομα. Ξεφεύγοντας από κάθε κλασική και τετριμμένη ονομασία, το νέο άρωμα διαφοροποιείται από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Έλαιο πικραμύγδαλου, κασμίρ, δέρμα, έλαιο φασκόμηλου είναι μόνο μερικές από τις ξεσηκωτικές νότες του αρώματος, που συνδέονται αρμονικά, δημιουργούν ένα έντονο, τολμηρό, sexy, γήινο και fucking fabulous αποτέλεσμα, δια χειρός Tom Ford! 

Το limited edition άρωμα θα κάνει το ντεμπούτο του στις 6 Σεπτεμβρίου, στο fashion show του Tom Ford για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και θα είναι διαθέσιμο στις boutique και στο επίσημο site τού οίκου (TomFord.com) μία μέρα μετά, στις 7 Σεπτεμβρίου. Όσο για την τιμή του…Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αγγίζει περίπου τα 260 ευρώ (τα 50ml) και τα 416 ευρώ (στην πιο luxe, δερμάτινη συσκευασία).


Πηγή