Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Το beauty λάθος που έκανε παλιά η Μαίρη Συνατσάκη το έχεις κάνει σίγουρα κι εσύ

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια γυναίκα που ξεχωρίζει- εκτός από το ταλέντο και τις ικανότητές της στην τηλεόραση και τις επιχειρήσεις- και για την ομορφιά της. Σε κάθε εμφάνισή της, είναι πραγματικά λαμπερή και με υπέροχο μακιγιάζ. Και δε μιλάμε μόνο για τις φορές που κάποια ταλαντούχα make up artist επιμελείται την εικόνα της.

Ακόμα και στις καθημερινές εμφανίσεις της, τις οποίες βλέπουμε σε insta stories, η Μαίρη έχει μια ανεπιτήδευτη λάμψη και μια απίστευτα νεανική επιδερμίδα, που πραγματικά δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε. Αυτό, φυσικά είναι αποτέλεσμα DNA, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και το ταλέντο της Μαίρης στο make up. Δε συνέβαινε πάντα αυτό, όμως.

Τι θέλουμε να πούμε; Πως η Μαίρη στο παρελθόν λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας και της άγνοιάς της γύρω από το μακιγιάζ, έκανε ένα beauty λάθος που την έδειχνε κάπως… περίεργη. Μιλάμε, βέβαια, για την εποχή της εφηβείας της. Τότε, δηλαδή, που ανακάλυπτε σιγά-σιγά το make up, δοκίμαζε πάνω της προϊόντα και προσπαθούσε από παιδί να γίνει κορίτσι.

Το beauty λάθος της Mairiboo, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα το έχεις κάνει κι εσύ στο παρελθόν ή μπορεί και ακόμη και σήμερα να το κάνεις. Και το μόνο σίγουρο είναι πως το τελικό αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό δε δείχνει στην επιδερμίδα σου. Ας μη σου λέμε άλλα, όμως… Στην παρακάτω gallery θα δεις ακριβώς το λάθος που έκανε στα εφηβικά της χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη και τώρα που -μετά από χρόνια- έχει μάθει πολλά beauty & make up tips, απλά γελά γλυκά με εκείνες τις αθώες της στιγμές.

Διάβασε ακόμα: Τα 8 tips για όμορφα & υγιή μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle


Πηγή