Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το clean girl make up έχει γίνει viral στο TikTok – 5 βήματα για να το δοκιμάσεις κι εσύ

Τα make up trends αλλάζουν διαρκώς. Από τις neon σκιές μέχρι τα πολύ έντονα κραγιόν και τα barely there μακιγιάζ, υπάρχουν άπειρες ιδέες εκεί έξω για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου. Υπάρχει, ωστόσο, ένα make up look που ποτέ δεν είναι out of style και κολακεύει όλες μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το clean girl make up, το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok. Αρκεί να σκεφτείς ότι το hashtag #cleangirlmakeup έχει πάνω από 12.6 εκατομμύρια views στο TikTok μέχρι σήμερα.

Το clean girl make up είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του… «καθαρό» μακιγιάζ. Είναι ένα φρέσκο, φυσικό και minimal make up look, που επιτυγχάνεται με λίγα καλλυντικά και δημιουργεί glowy εφέ στην επιδερμίδα. Και γι’ αυτό φαντάζει τέλειο για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες που θα έρθουν.

Το ένα καλύτερο από το άλλο – Τα 5 πιο hot make up trends της άνοιξης

Τα 5 βήματα για να πετύχεις το clean girl trend

Το σημαντικότερο κομμάτι του clean girl beauty trend είναι η περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι σημαντικό, δηλαδή, ν’ ακολουθήσεις κατά γράμμα τη ρουτίνα ομορφιάς σου για να δημιουργήσεις εν τέλει το απόλυτο look με στόχο να αναδείξεις τα φυσικά σου χαρακτηριστικά.

#1 Η απολέπιση είναι το παν

Απολέπιση φυσικά και δεν πρέπει να κάνεις κάθε μέρα. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι η σωστή συχνότητα. Εκείνες, λοιπόν, τις μέρες υιοθέτησε και το clean beauty trend. Αφού καθαρίσεις καλά την επιδερμίδα σου, κάνε απολέπιση και ελαφρύ μασάζ στην επιδερμίδα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να λάμψεις στη στιγμή.

@xapiaxa_ Wie findet ihr es? ? #aboutpia #cleangirl #cleangirlmakeup #beauty ♬ original sound – Harry Potter Story’s!!

#2 Ενυδατική κρέμα

Χωρίς την ενυδατική κρέμα σου δεν θα έχει η επιδερμίδα σου αυτό το glowy εφέ που απαιτείται για το clean girl trend!

#3 Μην ξεχάσεις το αντηλιακό

Είτε θες να δοκιμάσεις το clean girl, είτε όχι πρέπει να φοράς αντηλιακό καθημερινά. Ειδικά, όμως, για αυτό το trend δεν πρέπει να το ξεχάσεις με τίποτα!

#4 Primer λάμψης

Ένα primer λάμψης θα βελτιώσει τον τόνο του δέρματός σου και θα σου χαρίσει λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα όλη μέρα.

#5 Gel φρυδιών

Τα περιποιημένα φρύδια πάντα δίνουν boost στο μακιγιάζ. Με ένα gel, λοιπόν, χτένισέ τα και σχημάτισέ τα καλά ώστε να απογειώσεις το make up look σου.

PS: Αυτά είναι τα βασικά βήματα του clean girl trend. Αν θέλεις μπορείς, φυσικά, να χρησιμοποιήσεις κι άλλα καλλυντικά, όπως ρουζ, concealer ή highlighter.

Wait! Στην gallery θα βρεις και προϊόντα για να έχεις όλα τα απαραίτητα ώστε να πετύχεις το clean girl trend του TikTok!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Smile! 5 φωτεινά κραγιόν για να χαμογελάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση

  • Το 2022 θα φοράς το ρουζ αλλιώς! 6 τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις


Πηγή