Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το coffee μανικιούρ είναι τάση – 10 βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ

Μόλις χθες (11/3) σου μίλησα για μία από τις πιο hot τάσεις στα νύχια για την άνοιξη του 2022, που κάνει ήδη χαμό στο Instagram και είναι… τα coffee nails. Μανικιούρ, δηλαδή, σε κάθε πιθανή απόχρωση του καφέ.

Αφού, λοιπόν, είδες τα super chic coffee nail art (δες τα ξανά παρακάτω), ήρθε η ώρα να επενδύσεις και στα ανάλογα βερνίκια για να κάνεις μόνη σου όταν θελήσεις το εν λόγω μανικιούρ.

Αν είσαι λάτρης του καφέ κάνε και coffee μανικιούρ – 10 nail art για να διαλέξεις

Τα coffee nail art κολακεύουν όλες

Σε περίπτωση που το σκέφτεσαι να δοκιμάσεις το coffee manicure, απλά κάν’ το! Το καφέ, άλλωστε, σαν απόχρωση κολακεύει τόσο τις ανοιχτόχρωμες όσο και τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Unghii Hunedoara, Deva (@cristinate_nailtechnician)

Είναι ιδανικό για κάθε εποχή, αλλά και για κάθε μάκρος ή σχήμα νυχιών. Άσε που ένα coffee nail art θα απογειώσει και τα everyday και τα πιο βραδινά looks σου. Ακόμα το επεξεργάζεσαι; Do it!

Shopping time

Όση ώρα, λοιπόν, πίνεις τον… πρωινό καφέ σου αυτό το Σάββατο, check την παρακάτω gallery και τα βερνίκια που βρήκα για εσένα.

Πρόκειται για βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ, τα οποία μπορείς να αγοράσεις μεμονωμένα, είτε να κάνεις συνδυασμό δύο-τριών βερνικιών, ώστε να «παίξεις» με το μανικιούρ σου.

Καλά ψώνια, girl!

Cover photo: @victor.nailgod

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Classic! Το μπορντό στα νύχια είναι διαχρονικό και έχουμε τα 15 καλύτερα βερνίκια για φέτος

  • 5 φανταστικά βερνίκια στο χρώμα της μέντας! Θα τα λατρέψεις




Πηγή