Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Το hack που κάνει θραύση στο TikTok και υπόσχεται τέλειο μακιγιάζ

Για πολλά κορίτσια το beauty blender είναι σωτήριο make up tool, ενώ υπάρχουν κι εκείνες που δυσκολεύονται να το χρησιμοποιήσουν. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, μόλις σου βρήκα το απόλυτο hack μακιγιάζ, που θα σου «λύσει» τα χέρια. Βάλε το σφουγγαράκι μακιγιάζ στην κατάψυξη και… «καθάρισες»!

(Video) 5 διαφορετικοί τρόποι για να καθαρίσεις το σφουγγαράκι του μακιγιάζ σου

Το viral TikTok hack με το beauty blender

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα hack μακιγιάζ, που αφορά το αγαπημένο σε όλες beauty blender.

Για να απλώσεις, λοιπόν, τέλεια το make up στο πρόσωπό σου πρέπει να κάνεις το εξής: βρέξε το σφουγγαράκι με λίγο νερό και βάλε το στην κατάψυξη για μία ώρα. Η ιδέα, στην ουσία, είναι ότι απλώνοντας το foundation με το παγωμένο beauty blender σου θα έχεις τέλειο, smooth αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.

@gwmakeup For a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack ♬ som original – ??????.?

Σύμφωνα με την TikToker, το hack αυτό έκανε το foundation της «πολύ πιο λείο από ό,τι αν δεν ήταν παγωμένο το beauty blender με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να διορθώσει τίποτα στο μακιγιάζ της».

@briana.pelaez #stitch with @gwmakeup I like ittt.. but You won’t catch me going to the freezer every time ? #frozenbeautyblender #foryoupage #makeuphacks #makeup ♬ original sound – brii

Μην ξεχνάς να πλένεις το beauty blender

Είτε επιλέξεις να δοκιμάσεις το παραπάνω viral hack του TikTok, είτε όχι, είναι απαραίτητο να πλένεις συχνά το beauty blender σου. Κι αυτό, γιατί συγκεντρώνει πάνω του βακτήρια και ατμοσφαιρικούς ρύπους με αποτέλεσμα εσύ να εμφανίζεις σπυράκια και ερεθισμούς.

Πώς και πότε θα το πλένεις, λοιπόν;

Καλό είναι να πλένεις το beauty blender σου μία φορά την εβδομάδα με νερό και baby shampoo.

Περίμενε! Στη gallery θα δεις και πώς θα καταλάβεις ότι το beauty blender σου χρειάζεται αντικατάσταση.

Cover photo: @beautyblender

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το beauty blender είναι το απόλυτο tool μακιγιάζ – Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά

Μάθε κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάς το beauty blender σου


Πηγή