Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το lip balm είναι το προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την κορυφή ως τα νύχια

To lip balm είναι το προϊόν που δεν σκεφτόμαστε ιδιαίτερα. Όλες έχουμε ένα κάπου, σε κάποια τσάντα, και νιώθουμε το πόσο απαραίτητο μας είναι, όταν τα χείλη μας σκάσουν.

Το lip balm ωστόσο, είναι ένα προϊόν που κάνει τόσα πολλά! Μπορεί να ενυδατώσει τα πάντα από τις άκρες των μαλλιών σου ως και τις παρανυχίδες σου και, αν το χρησιμοποιείς συστηματικά, τα χείλη σου δεν θα σκάσουν ποτέ!

Βλέπεις, τα lip balm είναι ουσιαστικά σούπερ ενισχυμένα ενυδατικά προϊόντα σε στερεή μορφή. Η σύνθεσή τους είναι τέτοια που μπορεί να μαλακώσεις ακόμα και τα πιο σκληρά σημεία και όταν λέμε σκληρά σημεία, εννοούμε ακόμα και τις φτέρνες σου (το έχουμε δοκιμάσει).

SOS! Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου αν δεν βάλεις μέσα αυτά τα προϊόντα

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι, είναι το ένα προϊόν που έχουν πάντοτε μαζί τους οι ήρωες πυροσβέστες.

Το πιο ευέλικτο προϊόν

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να τιθασεύσεις τις ξηρές άκρες των μαλλιών σου, για να ανακουφίσεις το κάψιμο στη μύτη σου, για να ενυδατώσεις τις παρανυχίδες σου, τους αγκώνες και τα γόνατά σου.

Ακόμα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δεκάδες τρόπους στο μακιγιάζ σου: Για highlighting, σαν βάση για τη σκιά σου, για να τιθασεύσεις τα φρύδια σου και πολλά ακόμα!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SUGAR Cosmetics (@trysugar)

Έτσι λοιπόν, σε προσκαλούμε να ξεθάψεις το lip balm σου από όπου το έχεις και να του δώσεις τη θέση που του αξίζει στο νεσεσέρ και τη ζωή σου.

Σου προτείνουμε μάλιστα και 8 αγαπημένα μας στην παρακάτω gallery και σε παρακαλούμε, αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα για τον εαυτό σου, αγόρασε ένα επιπλέον και δώρισέ το.

Οι πυροσβέστες μας και οι πληγέντες το έχουν ανάγκη και κάθε μικρή κίνηση αγάπης έχει μεγάλη σημασία. Όλοι μαζί θα ξαναχτίσουμε τον κόσμο μας και θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να σηκωθεί ξανά, να αγκαλιάσει τη γη και να την κάνει να ανθίσει.

DIY Time! Lip scrub με κεράσια που θα θέλεις… να το φας




Πηγή