Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Το natural μακιγιάζ είναι ό,τι χρειάζεσαι στα ταξίδια σου – Inspo η Ευαγγελία Αραβανή

Στο απόλυτο Christmas mood και στο Μιλάνο βρίσκεται η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το πιο effortlessly chic μακιγιάζ! Για την ακρίβεια, δεν είχε κάνει σχεδόν τίποτα. Παρέμεινε άβαφη και είχε υπέροχα, άκρως ενυδατωμένα χείλη.

Hair clips στα μαλλιά για glam χτενίσματα – Inspo η Έλενα Παπαρίζου

Το natural μακιγιάζ της Ευαγγελίας Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή ταξίδεψε μετά από πολύ καιρό, όπως αναφέρει και η ίδια στο Instagram post της, μέχρι την Ιταλία.

Στον φωτογραφικό φακό πόζαρε εντελώς άβαφη, με πολύ ενυδατωμένο δέρμα και χείλη δίνοντάς μας το Inspo για το τι χρειαζόμαστε στα ταξίδια μας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani)

Τι πρέπει να έχουμε μαζί μας, λοιπόν; Μια ενυδατική κρέμα και ένα lip balm για να προστατεύουμε τα χείλη και την επιδερμίδα μας από το πολύ κρύο.

Μην ξεχνάς ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγωμένος αέρας ταλαιπωρούν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα, η οποία χρειάζεται «ενίσχυση» (aka βαθιά ενυδάτωση).

Beauty tips για το ταξίδι με αεροπλάνο

Όχι! Η μάσκα προστασίας ενάντια στον Covid-19 δεν είναι το μόνο «αξεσουάρ» που χρειάζεται να έχεις μαζί σου στο αεροπλάνο. Μέσα στη χειραποσκευή σου καλό είναι να έχεις κι άλλα items, τα οποία θα σε διατηρήσουν όμορφη και λαμπερή μέχρι να φτάσεις στον τελικό προορισμό σου.

Θα χρειαστείς, λοιπόν, τα εξής:

#1 Νερό

Το ιδανικό ποσοστό υγρασίας για ένα υγιές δέρμα είναι 40%. Ωστόσο, η υγρασία του περιβάλλοντος στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 8%.

Γι’ αυτό και η επιδερμίδα σου ταλαιπωρείται αφάνταστα ακόμη και σε μια σύντομη πτήση. Το πρώτο που μπορείς να κάνεις, λοιπόν, είναι κατά τη διάρκεια της πτήσης να πίνεις αρκετό νερό.

#2 Sheet mask

Και τι έγινε αν είσαι η μόνη που θα κάνεις sheet mask μέσα στο αεροπλάνο; Άσε τους συνεπιβάτες σου να σε κοιτούν και κάνει αυτό που θέλεις. Ενυδατώσου!

#3 Eye patches

Και η περιοχή των ματιών χρειάζεται ενυδάτωση. Έχε στη χειραποσκευή σου, λοιπόν, μια μάσκα ματιών και χρησιμοποίησέ τη κατά τη διάρκεια της πτήσης.

#4 Lip balm

Τα χείλη σου τα ξέχασες; Πώς θα είναι ζουμερά και ενυδατωμένα για να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο το λαμπερό κραγιόν σου; Ένα lip balm είναι must-have.

#5 Μάσκα ύπνου

Αν ταξιδεύεις για κάπου πολύ μακριά, μια μάσκα ύπνου θα σου χρειαστεί σίγουρα.  

Wait a minute! Στην gallery σού έχω έναν mini οδηγό αγοράς με όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι με αεροπλάνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα Χριστούγεννα θέλουν WOW μπούκλες – Όμορφα μαλλιά σαν της Ζέτας Μακρυπούλια

Silver smoky eyes, έντονα φρύδια και nude lip gloss – Inspo η Jennifer Lopez




Πηγή