Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το skincare «μυστικό» της Cameron Diaz πρέπει να το αποφύγεις

Ενώ οι περισσότερες celebrities αφιερώνουν άπειρες ώρες στην περιποίηση της επιδερμίδας τους για να παρατείνουν τη νεότητά τους και να νιώθουν χαρούμενες με αυτό που καθημερινά αντικρύζουν στον καθρέφτη τους, ενώ άλλες λανσάρουν τα δικά τους beauty brands, η Cameron Diaz έρχεται και κάνει την ανατροπή.

Η 49χρονη ηθοποιός έχει μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση απέναντι στο skincare… σχεδόν το αγνοεί. Και, μάλιστα, κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος, το οποίο – ευτυχώς ακόμα- δεν της έχει κοστίσει στην εμφάνισή της.

Milk bath nails: Η Jennifer Lopez υιοθέτησε από τώρα το μεγαλύτερο nail trend του καλοκαιριού

Το skincare λάθος της Cameron Diaz

«Δεν κάνω σχεδόν τίποτα», δήλωσε η Cameron Diaz σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast της Michelle Visage. «Για παράδειγμα, δεν καθαρίζω ποτέ το πρόσωπό μου. Άμα έχω όρεξη, θα το πλύνω δυο φορές τον μήνα», είπε χαρακτηριστικά η star.

Η star αναφέρθηκε στην (ανύπαρκτη) ρουτίνα ομορφιάς της ενώ εξήγησε πώς είχε επηρεαστεί στο παρελθόν από τα πρότυπα ομορφιάς του Hollywood. «Είναι δύσκολο να μην κοιτάξεις τον εαυτό σου και να μην κρίνεις τον εαυτό σου με άλλα κριτήρια ομορφιάς, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα, τα τελευταία οκτώ χρόνια… Είμαι σαν άγριο ζώο, είμαι θηρίο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Cameron Diaz αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι έχει ξεπεράσει τις ανασφάλειες που της δημιουργούσε στο παρελθόν η βιομηχανία του Hollywood και οι κανόνες ομορφιάς του.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Και μέχρι ένα σημείο θα συμφωνήσουμε… Μπορούμε όλες να είμαστε όπως θέλουμε, χωρίς να ακολουθούμε πρότυπα και κανόνες. Δεν συμφωνούμε, όμως, με την τόσο minimal ρουτίνα ομορφιάς της Cameron Diaz.

Όσο busy κι αν είσαι, όσο κι αν βαριέσαι να έχεις μια skincare routine, μην ακολουθήσεις με τίποτα το παράδειγμα της Cameron Diaz. It’s a don’t!

Ο καθαρισμός προσώπου είναι must

Θα παραβλέψω αυτό το κακό που κάνει στο δέρμα της η Cameron Diaz και θα σου πω ότι πρέπει όχι μία, αλλά δύο φορές την ημέρα να καθαρίζεις το πρόσωπό σου: και πρωί και βράδυ.

Βλέπεις, όλη μέρα που κυκλοφορείς στον δρόμο συσσωρεύονται στην επιδερμίδα σου οι ρύποι της ατμόσφαιρας. Συνδυαστικά με το μακιγιάζ… δημιουργείται ένα μείγμα βρωμιάς, το οποίο- αν παραμείνει τη νύχτα στο πρόσωπό σου- είναι ικανό να προκαλέσει σπυράκια, ερεθισμούς και, βέβαια, σιγά-σιγά λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Γι’ αυτό… αν έχεις ξεμείνει από καθαριστικό προσώπου πήγαινε ASAP για ψώνια ή κάνε online shopping επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα που σου προτείνω στην παρακάτω gallery. Δεν παίζουμε με την επιδερμίδα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Expensive blonde! Η Jessica Alba υιοθέτησε το πιο hot ξανθό του 2022

  • Η Courteney Cox δείχνει βήμα-βήμα το καθημερινό μακιγιάζ της σε ένα πολύ χρήσιμο tutorial




Πηγή