Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το status skin trend είναι το νέο skinimalism! Πώς θα το υιοθετήσεις

Το 2021 κυριάρχησε στον κόσμο του skincare ο όρος skinimalism, δηλαδή ο μινιμαλισμός τόσο στην περιποίηση της επιδερμίδας όσο και στο μακιγιάζ. Και ήταν και φυσικό, άλλωστε! Εν μέσω lockdown, ποια από μας είχε την όρεξη (και τον λόγο) να επιβαρύνει το δέρμα της με προϊόντα ενώ δεν έβγαινε από το σπίτι παρά μόνο για τα βασικά;

Αυτή η τάση, λοιπόν, θα συνεχιστεί και το 2022 κάπως πιο… εξελιγμένη! Φέτος, λοιπόν, στον κόσμο του skincare θα επικρατήσει το status skin trend και ήρθε η ώρα να μάθεις τα πάντα για αυτό!

6 skincare trends που θα κυριαρχήσουν το 2022

Τι είναι το status skin trend

Το status skin trend περιλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας στη ρουτίνα ομορφιάς, αλλά… με στρατηγική. Δηλαδή, χρησιμοποιείς πολύ στοχευμένα και συγκεκριμένα προϊόντα στο πρόσωπό σου όχι για να είναι αυτό άψογο οπτικά, αλλά για να το θρέψεις και να το φροντίσεις σε βάθος, έτσι όπως του αξίζει. Για να καταλάβεις, στόχος του status skin είναι η πρόληψη και όχι η διόρθωση των προβλημάτων της επιδερμίδας.

via GIPHY

Κι αν αναρωτιέσαι πώς…  μπορεί να επιτευχθεί το status skin trend, σου έχω την απάντηση! Με τα κατάλληλα skincare συστατικά, αλλά και με beauty gadgets, όπως το face roller και το jade roller, τα οποία… πραγματικά μπορούν να σου χαρίσουν ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα λάμψης, ενυδάτωσης και φρεσκάδας, αν χρησιμοποιηθούν σωστά.

Πώς θα υιοθετήσεις το status skin trend

Μια κρέμα προσώπου, ένα serum και μια κρέμα ματιών – όλα με δραστικά συστατικά (π.χ. υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, ρετινόλη κ.ά.)- είναι ό,τι χρειάζεσαι στη ρουτίνα ομορφιάς σου για να υιοθετήσεις το status skin trend.

Μην ξεχάσεις ένα face roller για να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο, να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος και έτσι να δώσεις φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα σου. Προσοχή, βέβαια, να είναι αληθινή η πέτρα του roller ώστε να έχεις και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στο δέρμα σου.

Wait! Στην gallery θα δεις και προϊόντα για να είσαι σωστά ενημερωμένη για το status skin trend!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • We are calling it! Τα 8 πιο hot skincare συστατικά του 2022
  • Face steaming: Τα πάντα για το βήμα που αξίζει να προσθέσεις στην skincare ρουτίνα σου το 2022

Πηγή