Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τρία έξυπνα πράγματα που μπορούν μεταμορφώσουν το χριστουγεννιάτικο λουκ σας σε χρόνο dt!

Ο χρόνος λίγος και οι απαιτήσεις πολλές. Πρέπει όμως να τα καταφέρεις και να αποκτήσεις ένα άψογο μακιγιάζ που θα ζήλευε και επαγγελματίας! Με τα παρακάτω must have  προιόντα μπορείς σίγουρα να το πετύχεις.

MAΓΝΗΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Πλέον στην αγορά κυκλοφορούν βλεφαρίδες που ενώνονται με μαγνήτη πάνω στις δικές σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να ταλαιπωρήσε με κόλλες και να χαλάς την υγεία των φυσικών σου. Η MEL MAGNETIC EYELASHES εφαρμόζονται εύκολα χάρη στο μαγνήτη. Προσφέρουν:

-Εξοικονόμηση χρόνου 

-Εξαιρετικά ελαφριές – Ίσως ξεχάσεις ότι τις φοράς …

-Μαγνητικό Hi-Tech. Δεν θα πέσουν ποτέ

-Ευπροσάρμοστες. Δεν επηρεάζουν το μακιγιάζ σου πχ μάσκαρα και άιλαινερ.

θα τις βρεις στο ikonomakis.gr

Αυτοκόλλητα νυχιών

Τι πιο εύκολο από το να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια σου χωρίς κανένα απολύτως κόπο πέραν του να εφαρμόσεις ένα αυτοκόλλητο πάνω τους; Τα αυτοκόλλητα βερνίκια νυχιών (nail wrap appliqués) έχουν πολλά πλεονεκτήματα: εφαρμόζουν σε λίγα δευτερόλεπτα, δε χρειάζεται να περιμένεις για να στεγνώσουν κι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα κοινά, υγρά βερνίκια. Επίσης, κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά σε πολλά χρώματα. 

Αυτοκόλλητα βερνίκια νυχιών από τα Sephora 

αυτοκόλλητα νυχιών essie

Extensions

Τα Hethersons είναι η μάρκα που δημιούργησε ο Daniel Hetherson, top hair stylist με έδρα το Λονδίνο από το κομμωτήριο του οποίου έχουν περάσει η Kate Middleton και η Sienna Miller! Μπορείς να αγοράσεις ολόκληρες αλογοουρές, φράντζες, κοτσίδες ψαροκόκαλο. αφέλειες…να τις εφαρμόσεις στα μαλλιά σου και να μοιάζεις σαν μόλις να βγήκες από κομμωτήριο. Διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora.

 1cb3c7abc0c77c77ee6daba4c8f9f74a copy

 

 

 


Πηγή