Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τρεις προτάσεις μακιγιάζ από τη make up artist, Anita Brand, για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι λίγο-πολύ ίδια για όλες μας. Ένα όμορφο τραπέζι γεμάτο εδέσματα, ένα μπουκάλι με εύγευστο κρασί και η καλύτερή μας διάθεση θα είναι τα «συστατικά» της συγκεκριμένης ημέρας. Βλέπεις, δεν έχουμε τη δυνατότητα -λόγω lockdown- να κάνουμε μια μικρή απόδραση με τον καλό μας, ούτε και να φάμε σε κάποιο όμορφο εστιατόριο. Δεν πειράζει, όμως! Και πάλι θα το ζήσουμε έτσι όπως πρέπει.

Παρόλο που θα μείνουμε στο σπίτι, λοιπόν, δεν πρέπει να αμελήσουμε την εμφάνισή μας. Η γιορτή των ερωτευμένων είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα της καραντίνας (aka φόρμες και κότσος στα μαλλιά) και να εντυπωσιάσουμε τον σύντροφό μας. Και μπορεί ήδη να έχεις βρει το sexy outfit που θα φορέσεις την Κυριακή το βράδυ, μακιγιάζ όμως βρήκες; Μην αγχώνεσαι! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε και έτσι απευθυνθήκαμε στην Anita Brand. Σε μία από τις πιο ταλαντούχες make up artists που γνωρίζουμε και που ξέραμε πως σίγουρα θα μας δώσει φανταστικές ιδέες. Η γλυκιά Anita ανταποκρίθηκε αμέσως στο τηλεφώνημά μας και μας πρότεινε όχι ένα, αλλά τρία γιορτινά make up looks, ιδανικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για δες…

«Το συγκεκριμένο look το ονομάζω “innocent pink playful look”. Είναι παιχνιδιάρικο, κρύβει μια αθωότητα και είναι και πολύ, πολύ εύκολο. Για να το πετύχω, σχεδίασα σε χαρτί μία καρδιά και την έκοψα με το ψαλίδι. Έπειτα, τοποθέτησα την καρδιά στα μάγουλά μου και έκανα το περίγραμμά της με ρουζ, χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο. Έβαλα και λίγες φακίδες, γέμισα τα κενά στα φρύδια για να δείχνουν πιο πλούσια και ολοκλήρωσα με ένα ροζ lip balm», εξηγεί η Anita Brand.

makigiaz agios valentinos

«Αυτό είναι το “classic red lips look”. Χρειάζεται να περιποιηθείς πρώτα καλά το δέρμα σου, ώστε να φαίνεται πολύ καθαρό και να δημιουργήσεις γυαλάδες με highlighter. Στη συνέχεια, φροντίζεις τα φρύδια με ένα μολύβι, για να είναι περιποιημένα και βάζεις το πιο ωραίο κόκκινο κραγιόν σου. Για να δώσεις μια sexy πινελιά στο μακιγιάζ, μπορείς να προσθέσεις μια ελίτσα στην άκρη του χειλιού με ένα μολύβι», μας προτείνει η make up artist, Anita Brand.

make up agios valentinos

«Εδώ έχουμε το “Victoria’s Secret angel’s look”. Δηλαδή, έχω κάνει γυαλάδες στα μάτια και στο πρόσωπο, έντονες βλεφαρίδες με μάσκαρα και φρέσκα, περιποιημένα φρύδια. Στα χείλη έχω βάλει ένα juicy κραγιόν σε ροζ-φούξια απόχρωση, το οποίο χρησιμοποίησα και σαν ρουζ στα μάγουλά μου. Προτείνω στα κορίτσια να συνδυάσουν αυτό το μακιγιάζ με χαλαρές μπούκλες για ένα effortless sexy look», λέει η γλυκιά Anita.

Happy Valentine’s Day, girls!

Διάβασε ακόμα: 7 μυστικά μακιγιάζ της Rihanna για το απόλυτο glowing skin


Πηγή