Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τσιμπιδάκι VS Κερί VS Κλωστή: Ποιο είναι καλύτερο για τα φρύδια σου;

Η περιποίηση των φρυδιών είναι πλέον μέσα στο πρόγραμμά μας όπως είναι και το μανικιούρ-πεντικιούρ και όταν λέμε περιποίηση εννοούμε το… βγάλσιμο των φρυδιών. Αν τα βγάζεις μόνη σου, το τσιμπιδάκι είναι μονόδρομος γιατί το κερί και η κλωστή ανεβάζουν κατακόρυφα τόσο το ρίσκο όσο και τον βαθμό δυσκολίας. Αν ωστόσο πηγαίνεις σε ειδικό έχεις όλες τις επιλογές και για αυτές θα μιλήσουμε σήμερα. Πόσο πονάει η κάθε μία, πόση ώρα παίρνει η διαδικασία και πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα; Σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες για να μπορέσεις να διαλέξεις σωστά!

ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ
Με το τσιμπιδάκι μπορεί να γίνει λεπτοδουλειά. Οι τρίχες αφαιρούνται μία-μία και έτσι υπάρχει περισσότερος έλεγχος. Ωστόσο, είναι μία διαδικασία που διαρκεί αρκετή ώρα και αν την κάνεις μόνη σου υπάρχει ο κίνδυνος να… παρασυρθείς και να το παρακάνεις aka να αποκτήσεις φρύδια 90’s. Η μέθοδος αυτή μπορεί να συνδυαστεί με τις άλλες δύο ανάμεσα στα ραντεβού για να αφαιρεθούν οι διάσπαρτες τρίχες που φυτρώνουν και αν αντέχεις καθισμένη στην καρέκλα της αισθητικού, είναι η τέλεια μέθοδος ακριβείας.

keri fridia

ΚΕΡΙ
Το κερί είναι γρήγορο, αφαιρεί ακόμα και το χνούδι και ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις μόνη σου. Αν προσπαθήσεις, υπάρχει πολύ σοβαρή περίπτωση να κάνεις κακό στον εαυτό σου και στο look σου. Σχετικά με τον πόνο τώρα… Κάποια κορίτσια δεν πονούν ιδιαίτερα και άλλα ουρλιάζουν συνεπώς η απόφαση είναι δική σου. Εμείς αγαπάμε αυτή τη μέθοδο καθώς όντως, δεν αφήνει τίποτα πίσω της και το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό.

klosti fridia

ΚΛΩΣΤΗ
Είναι η πιο αρχαία μέθοδος που είναι αδύνατον να κάνεις μόνη σου. Όχι επειδή δεν μπορείς να μάθεις την τεχνική. Μπορείς. Είναι αδύνατον να μπορέσει σαν κάνεις κλωστή στον εαυτό σου σωστά στον καθρέφτη και να χειριστείς την κλωστή. Θα σου το κάνει ειδικός αν αντέξεις τον πόνο και είναι τέλεια μέθοδος με μεγαλύτερη ακρίβεια από το κερί. Είναι μάλιστα η ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης για το μουστάκι και τη μύτη… just sayin’.

Dsign Process 101

Λοιπόν; Ποια μέθοδο θα διαλέξεις; Εμείς κάνουμε έναν συνδυασμό και των τριών #soextra!

Διάβασε ακόμα: Guess what… Αυτό είναι το λάθος που κάνεις και τα φρύδια σου δεν δείχνουν φυσικά!


Πηγή