Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Η ελληνική ομορφιά κατακτά τη Νέα Υόρκη

Στις απόλυτα συμμετρικές αναλογίες του προσώπου της γνωστής ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου αποτυπώθηκαν το πρότυπο ομορφιάς και η φιλοσοφία της Dr.Age. Μέσα από τη διεθνή καμπάνια του brand, το γοητευτικό βλέμμα της μελαχρινής καλλονής φώτισε τα billboards στην πιο διάσημη πλατεία του κόσμου, την Times Square της Νέας Υόρκης.

Αναγνωρίζοντας τη μεσογειακή, ανεπιτήδευτη ομορφιά της και το καθαρό πρόσωπο που αντανακλά υγεία και ψυχική ηρεμία, η δημιουργική ομάδα της Dr. Age στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη έκρινε πως η Τόνια Σωτηροπούλου θα ήταν η ιδανική «εκπρόσωπος» της φιλοσοφίας του brand.

Εάν ακολουθείς την Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram, θα καταλάβεις αμέσως ότι ο τρόπος ζωής της ταιριάζει απόλυτα με όσα προτείνει η Dr. Age: Υγιεινή διατροφή, νέες καθημερινές συνήθειες, αγάπη στα ζώα.

 swtiropoulou2

«Σε έναν κόσμο που άλλαξε και που αλλάζει καθημερινά, καθένας από μας πρέπει να προσαρμόζεται και να δημιουργεί νέες συνήθειες, πιο υγιεινές, πιο κοντά στη φύση και πιο κοντά στον εαυτό του. Η ψυχική και πνευματική υγεία είναι το ίδιο σημαντική με τη σωματική υγεία και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα μας», επισημαίνει η ίδια και συνεχίζει: «Όταν μου πρότειναν να φωτογραφηθώ για την Αμερική δέχτηκα χωρίς κανένα δισταγμό, γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν μια καμπάνια beauty σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Η Dr.Age δημιουργεί εικόνες που αφορούν την υγεία, εικόνες που δεν παραπέμπουν σε φτιασιδωμένα, ψεύτικα πρόσωπα, αλλά στοχεύουν στην ομορφιά της υγείας του δέρματος, ανεξάρτητα από φύλο, χρώμα, ιδιαιτερότητες – γι’ αυτό και η φωτογράφισή μου είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θα περίμενε κάποιος να δει».

swtiropoulou3

Η ίδια ακριβώς καθαρότητα αντανακλάται και στα προϊόντα της Dr.Age. Το brand, ένα από τα πιο δυναμικά στη μετά-covid εποχή, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του παγκόσμιου κινήματος του Clean Beauty, δημιουργεί συνθέσεις με όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ασφαλή ενεργά συστατικά, φιλικά προς την επιδερμίδα, με απόλυτο σεβασμό στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος και, πάνω απ’ όλα, εχθρικά σε κάθε κλινική δοκιμή και πείραμα σε ζώα.

sotiropoulou4 

Με την ακρίβεια ενός πλαστικού χειρουργού

Αυτό όμως που κάνει την Dr.Age να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως εισάγει μια νέα αντίληψη στην περιποίηση. Συγκεκριμένα, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα που αντιμετωπίζουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου, υιοθετώντας εφαρμογές της αισθητικής χειρουργικής. Πώς;

Η Dr.Age εστιάζει σε κάθε λεπτομέρεια ξεχωριστά, ακολουθώντας το “Rule Of Thirds” των πλαστικών χειρουργών, τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «κανόνα των τριτημορίων» σύμφωνα με τον οποίο, το πρόσωπο διαιρείται οριζόντια σε 3 ζώνες:

  • Άνω τριτημόριο, από τη γραμμή των μαλλιών έως το άνω βλέφαρο
  • Μέσο τριτημόριο, από το κάτω βλέφαρο έως το άνω χείλος
  • Κάτω τριτημόριο, από το πάνω χείλος έως τη γραμμή του σαγονιού

 

 swtiropoylou4

Με βάση τη διαίρεση αυτή, οι συνθέσεις που δημιουργεί η επίλεκτη ομάδα ειδικών της Dr.Age, απαντούν σε συγκεκριμένα προβλήματα ή ανάγκες του δέρματος κάθε τριτημορίου, αλλά και ολόκληρου του προσώπου, αξιοποιώντας συστατικά υπερστοχευμένης δράσης και υψηλής απόδοσης που διορθώνουν σημάδια γήρανσης και ατέλειες.

 swtiropoulou5

Για παράδειγμα, αν λεπτές γραμμές και ρυτίδες αρχίζουν να διαγράφονται στο μέτωπο, η Dr.Age συστήνει τα εξειδικευμένα καλλυντικά που ενδυναμώνουν και ενισχύουν την αντοχή της επιδερμίδας στην καθημερινή ταλαιπωρία από την υπερκινητικότητα της περιοχής.

swtiropouloy6

Αντίστοιχα, το μέσο τριτημόριο μπορεί να εμφανίσει απώλεια στον όγκο του, με συνέπεια, τα ζυγωματικά να «αδειάζουν» και οι ρινοπαρειακές πτυχώσεις στα πλαϊνά της μύτης να βαθαίνουν. Δραστικά συστατικά με αναγνωρισμένες συσφιγκτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, όπως πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους και φυτικά εκχυλίσματα ενίσχυσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αναλαμβάνουν να τονώσουν την επιδερμίδα, να αναπληρώσουν τον χαμένο όγκο και να προσφέρουν ένα ορατό αποτέλεσμα lifting.

swtiropoulou7 

Αν, πάλι, είναι εμφανή τα πρώτα σημάδια της χαλάρωσης στο κάτω τριτημόριο του προσώπου, στην Dr.Age θα βρεις προϊόντα με ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν την απώλεια σφριγηλότητας στο σημείο με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μπορείς να βρεις τα καλλυντικά της Dr.Age στο www.doctor-age.com, σε επιλεγμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους, καθώς και στη SYMMETRIA.

 

 

 

 




Πηγή