Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τo e-shop της MAC είναι γεγονός & μπορείς να αγοράσεις από σήμερα κιόλας τα αγαπημένα σου καλλυντικά

Ειδικά, εδώ, στο beauty department έχουμε άπειρους λόγους να λατρεύουμε τα e-shops. Τρεις από αυτούς; α) Μερικά κλικς αρκούν για να φέρουν τα αγαπημένα μας καλλυντικά στην πόρτα μας – ακόμη και στο γραφείο μας  β) δεν χρειάζεται να παιδευόμαστε ψάχνοντας στο κατάστημα τον κωδικό του αγαπημένου μας ρουζ – που πολλές φορές έχει τελειώσει… γ) μπορείς να ανακαλύψεις και τις πιο limited συλλογές εύκολα και απλά!

Αλλος ένας λόγος;  Ένα από τα αγαπημένα μας beauty brands, η M·A·C , λανσάρει για πρώτη φορά το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα! Στην εντυπωσιακή και πλήρως ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα www.maccosmetics.gr που εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στον αέρα, έχουμε την ευκαιρία  να ψωνίζουμε online τα αυθεντικά προϊόντα M·A·C, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια, επωφελούμενοι πολλών αποκλειστικών προνομίων!

Tο νέο πρωτοποριακό e-shop εξασφαλίζει πρόσβαση σε limited edition συλλογές που θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις ολοκαίνουριες συλλογές της M·A·C, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη διάθεσή τους στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας. Επιπλέον, το shopping γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, καθώς με οποιαδήποτε αγορά ο χρήστης λαμβάνει δύο δείγματα της επιλογής του, απολύτως δωρεάν.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραλείψεις να επισκεφθείς την ειδική ενότητα, όπου μπορείτε να γνωρίσεις τους παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ της M·A·C και να τους παρακολουθήσεις σε δράση, ώστε να μάθεις μυστικά μακιγιάζ, έξυπνους συνδυασμούς προϊόντων και τα δικά τους must have, ώστε να βελτιώσεις την τεχνική σου και να εμπνευστείς με αμέτρητα make up looks που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου και θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στυλ –όπως ακριβώς συμβαίνει στα καταστήματα της M·A·C από τους επαγγελματίες Make Up Artists της.

 


Πηγή