Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Υγιή μαλλιά χάρη στη νέα σειρά προϊόντων της Wash & Go με πολύτιμα έλαια Argan, Αμυγδάλου & Καμέλιας

Το καθημερινό άγχος, η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση και το πιεσμένο πρόγραμμα είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν τα μαλλιά μας ολοένα και πιο αδύναμα, ξηρά και ταλαιπωρημένα. Από την άλλη πλευρά, τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν στοιχείο θηλυκότητας για όλες τις γυναίκες . Το μυστικό κρύβεται στην αναζήτηση των κατάλληλων προϊόντων για υγιή και περιποιημένα μαλλιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Και κάπως έτσι, το Wash & Go παρουσιάζει μία νέα ολοκληρωμένη σειρά με τα πολύτιμα έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας, που σκοπό έχουν να ανανεώσουν τα μαλλιά και να τα προστατεύσουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά.  Η νέα ενισχυμένη σειρά προσφέρει υψηλής ποιότητας, προσιτά και εύχρηστα προϊόντα που σκοπό έχουν να ανανεώσουν τα μαλλιά και να τα προστατεύσουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά.

Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά: 

Νέα σειρά με έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας:

Εμπνευσμένη από τις αναζωογονητικές ιδιότητες των ελαίων που περιέχει, Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας, η νέα σειρά Wash & Go 5 δράσεων μετατρέπει όλους τους τύπους μαλλιών σε εξαιρετικά μεταξένια, λαμπερά και όμορφα.

WASH GO SHAMPOO ALL HAIR TYPES 400ML

Η σειρά περιέχει ένα σαμπουάν που καθαρίζει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και αρωματισμένα, μία νέα μάσκα μαλλιών Wash & Go INSTANΤ BEAUTY 5, που περιποιείται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση και το αντίστοιχο ελιξίριο (έλαιο μαλλιών) INSTANT BEAUTY 5 με μίγμα ελαίων Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας, που τους χαρίζει όγκο και μοναδική λάμψη.

WASH GO MASK ALL HAIR TYPES 300ML

 

WASH GO OIL ALL HAIR TYPES 100ML

Το νέο ελιξίριο μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1) πριν το λούσιμο, ως μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς και θρέψης, 2) μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά για εκπληκτική απαλότητα, 3) σε στεγνά μαλλιά, για τέλειο φινίρισμα.

 


Πηγή