Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Υπάρχει ένα «μαξιλαράκι» που χαρίζει άψογη επιδερμίδα και αντιγηραντική προστασία με μία κίνηση!

Τι είναι αυτό που θέλεις για την επιδερμίδα σου; Ομοιόμορφη, λαμπερή όψη, ισχυρή αντιγηραντική προστασία… όλα δηλαδή! Τα θέλεις όλα και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Ψάχνεις όμως και προϊόντα που μπορούν να σου τα χαρίσουν χωρίς πολλές κινήσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ναι, όταν λες πως τα θέλεις όλα το εννοείς πραγματικά και τώρα μπορείς να τα έχεις! Καλωσόρισε στη ζωή και το νεσεσέρ σου τη νέα καινοτομία της Nivea, το Nivea Cellular Hyaluron Filler 3 σε 1 Cushion!

Πρόκειται για ένα προϊόν ομορφιάς σε μορφή cushion με αντιγηραντική δράση, που χαρίζει υπέροχη νεανική λάμψη και την αίσθηση μίας αναζωογονημένης και υγιούς επιδερμίδα ενός ξεκούραστου προσώπου. Για τα cushion μεικάπ γνωρίζεις βέβαια. Είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ και η Nivea την πήγε σε… άλλο επίπεδο!

105dfe715fa891060d319e1ab299c820

Βλέπεις, η Nivea ανέπτυξε μία νέα καινοτόμο σύνθεση, που χαρίζει ταυτόχρονα ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία. Το νέο Nivea Cellular Hyaluron Filler 3 σε 1 Cushion έχει επαναστατική σύνθεση η οποία βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την δομή και σύσταση της επιδερμίδας, ενώ είναι εμπλουτισμένη με ενεργά αντιγηραντικά συστατικά. Η περιποιητική του σύνθεση μειώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, που διαρκεί 24 ώρες, επιτυγχάνοντας έτσι με κάθε εφαρμογή, μία μοναδική αίσθηση και όψη φρεσκάδας. Επιπλέον, το νέο προϊόν παρέχει αντηλιακή προστασία με SPF15 για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης από την έκθεση στον ήλιο. Περιέχει μικροσφαιρίδια χρώματος που προσφέρουν διακριτική κάλυψη και αναμειγνύονται με το φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Καλύπτει έτσι τις ατέλειες και χαρίζει άμεσα μία λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Nivea Cellular 3in1 Pflege Cushion Image 2 low

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, διατίθεται σε μία πρακτική compact συσκευασία, που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι: Ένα μικρό σπογγοειδές «μαξιλαράκι» εμποτισμένο με το λεπτόρευστο υγρό κάλυψης, ένα ειδικό σφουγγαράκι που απορροφά την ποσότητα του χρειάζεται, την οποία και εφαρμόζεις ταμποναριστά στο πρόσωπό σου, και έναν καθρέπτη που θα σε βοηθήσει στην σωστή εφαρμογή. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς τόνους: Light και Medium και δεν πρόκειται να φύγει από την τσάντα σου ποτέ! Trust us…

Διάβασε ακόμα:

Τελείωσε το άρωμά σου; Δες αυτά που σου ετοιμάσαμε πριν αγοράσεις καινούργιο μπουκάλι…

10 αγορίστικα κουρέματα που είναι super θηλυκά!

Αυτό είναι το προϊόν που έχει πάντα μαζί της η Emma Watson και πρέπει να το έχεις και εσύ


Πηγή