Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Υπάρχει ένα hair accessory που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου αυτό το καλοκαίρι

Από την προηγούμενη εβδομάδα ακούμε από τους μετεωρολόγους ότι αυτές τις μέρες θα έρθουμε αντιμέτωπες με ένα μικρό καλοκαιράκι. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές θα πλησιάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου και αυτό σημαίνει ότι όσες έχουμε μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά θα… «σκάσουμε» λιγάκι.

Εδώ, λοιπόν, έρχεται μια old-fashioned τάση για τα μαλλιά που θα μας σώσει κυριολεκτικά από τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει και πάλι στη μόδα ένα hair trend/accessory που έχει τις ρίζες του στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και δεν είναι άλλο από το… κλάμερ.

Αυτό το αξεσουάρ μαλλιών είναι ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τους καύσωνες του καλοκαιριού, αλλά και για να περπατάς στην πόλη ή στο νησί έχοντας ταυτόχρονα απαράμιλλο στυλ. Για του λόγου το αληθές, όμως, υπάρχουν δύο κατηγορίες κοριτσιών: εκείνες που αγαπούν το κλάμερ ή εκείνες που το μισούν. Εκείνες που το έχουν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο νεσεσέρ τους ή εκείνες που το θεωρούν ένα από τα πιο κακόγουστα αξεσουάρ.

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, έχουμε να σου πούμε congratulations, γιατί φέτος θα είσαι μέσα στη μόδα. Αν είσαι, όμως, κάπως πιο δύσπιστη, το παρακάτω βίντεο με εύκολα χτενίσματα με κλάμερ, αλλά και η gallery ίσως σε πείσουν να δοκιμάσεις αυτήν την τάση που έρχεται από το – όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν. Enjoy!

Cover photo: @honor_allen

Διάβασε ακόμα: 5 videos για να κάνεις beach waves χωρίς ψαλίδι


Πηγή