Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Υπάρχει λόγος που αυτό το άρωμα γίνεται sold out από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του

Το όνομα Bronze Goddess σίγουρα δεν σου είναι άγνωστο ούτε και η μυρωδιά του όμως, υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις για αυτό, όπως για παράδειγμα η ιστορία του και το γεγονός πως εξαντλείται σχεδόν αμέσως αφού εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων κάθε άνοιξη. Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για την ιστορία του αρώματος που έχει χαρακτηριστεί ως «Το καλοκαίρι σε μπουκάλι» και θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα συναισθήματα που μας δημιουργεί και μας κάνει να το αγοράζουμε ξανά και ξανά εξαφανίζοντάς το από τα ράφια.

Αν είσαι perfume addict ή απλά λατρεύεις οτιδήποτε μυρίζει καρύδα και καλοκαίρι, τότε το Bronze Goddess είναι ήδη το αγαπημένο σου άρωμα. Το Broze Goddess Eau Fraiche Skinscent έκανε την εμφάνισή του στην αγορά το 2008 στο παραλληλόγραμμο μπουκάλι με τους ομόκεντρους κύκλους και μας έκανε να ξεχάσουμε όλα τα αρώματα που είχαμε μυρίσει έως τότε. Ήταν μία κάπως γλυκιά, λίγο «αλμυρή» και αβάσταχτα sexy μυρωδιά που αυτόματα πέρασε στην ιστορία γιατί… Πολύ απλά το Bronze Goddess έχει μία μυρωδιά ανυπέρβλητη. Μία μυρωδιά λαμπερή, παιχνιδιάρικη, μεγαλειώδη που ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αυτή η μυρωδιά «μπαίνει» στο νεσεσέρ μας κάθε καλοκαίρι και φέτος ήρθε σε ένα λίγο διαφορετικό μπουκάλι αλλά με την ίδια παιχνιδιάρικη διάθεση για να μας πάει διακοπές έτσι όπως είμαστε, μπροστά στον υπολογιστή.

Το μπουκάλι του Βronze Goddess έγινε πιο sexy, πιο πολυτελές και μοναδικό αλλά ακόμα κρύβει μεσα του την μυρωδιά που έχουμε λατρέψει τόσα χρόνια. Ο πολύτιμος χυμός του αρώματος αποτελείται από πολλές λαχταριστές νότες, αλλά δεν θέλουμε να τις απαριθμήσουμε μία-μία, ελπίζοντας πως θα καταλάβεις τι εννοούμε. Δεν γίνεται. Το μεγαλείο του Bronze Goddess βρίσκεται στο συναίσθημα. Σε αυτό το αβίαστο «Μμμμμμ» που βγαίνει από τα χείλη μας με τον πρώτο ψεκασμό και το σκίρτημα στην καρδιά μας αφού αυτή η μυρωδιά σημαίνει την έναρξη του καλοκαιριού. Το Bronze Goddess ναι, μυρίζει καλοκαίρι αλλά όχι σαν κάθε καλοκαίρι σου. Μυρίζει σαν το καλοκαίρι που ερωτεύτηκες στην παραλία, χόρεψες με ένα μοχίτο ως το πρωί και είδες τον ήλιο να ανατέλλει λίγο ζαλισμένη από το ρούμι και υπέροχα ανέμελη, αγκαλιά με ένα μαυρισμένο αγόρι ή ακουμπώντας στον ώμο της κολλητής σου.

o.79665

Με το πρώτο ψέκασμα η βανίλια και το γάλα καρύδας σου ζεσταίνει την ψυχή όπως η ζεστή άμμος σου προκαλεί αυτό το γλυκό ρίγος. Έπειτα έρχονται οι νότες των εσπεριδοειδών να φρεσκάρουν την παλέτα σου και να ανοίξουν το δρόμο για τα μαγευτικά καλοκαιρινά λουλούδια που βάζουν την τελική πινελιά στο «κρεμώδες» Bronze Goddess και κάνουν τους πάντες να ρωτούν «τι άρωμα φοράς». Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το συγκεκριμένο άρωμα εξαντλείται από την πρώτη εβδομάδα. Είναι η μυρωδιά που μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την πιο μελαγχολική Δευτέρα στο γραφείο σε τροπικό παράδεισο, να εξαφανίσει την συννεφιά και να πάρει τον ήλιο από το χέρι λούζοντας την κάθε σου στιγμή με υπέροχο φως και μυρωδιά αγάπης, έρωτα, καλοκαιριού, φιλίας. Το Bronze Goddess είναι μία καλοκαιρινή ιστορία αγάπης, ένας παντοτινός έρωτας για τις γυναίκες που το αγοράζουν ξανά και ξανά και αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι εννοούμε… Πέρνα από το κοντινότερο σε εσένα κατάστημα, μύρισέ το και προσπάθησε να εξηγήσεις τι σημαίνει Bronze Goddess…


Πηγή