Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Υπάρχει μία υπηρεσία στο κομμωτήριο που θα σώσει το χρώμα των μαλλιών σου ανάμεσα στις βαφές!

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως, μετά από μερικά λουσίματα θαμπώνουν. Το νερό και τα σαμπουάν (ιδιαίτερα αν δεν χρησιμοποιείς sulfate free brands), αλλοιώνουν το χρώμα σου και το κάνουν να φαίνεται πιο θαμπό. Το πρόβλημα λύνεται βεβαίως με μία βαφή αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να βάφεις κάθε μήνα τα μαλλιά σου μόνο και μόνο για να έχεις λαμπερό χρώμα αν φυσικά δεν έχεις και ρίζα ή λευκά που σε απασχολούν. Μπορεί σαν κάνεις κάτι άλλο…

Μπορείς να ζητήσεις μία θεραπεία gloss στο κομμωτήριο! Δεν είναι βαφή αλλά ένα… γυαλιστικό για τα μαλλιά σου που κοστίζει πολύ λιγότερο και πραγματικά κάνει τις τούφες σου να ακτινοβολούν. Μάλιστα, με το gloss μπορείς παράλληλα να διορθώσεις τον τόνο του χρώματός σου, αν είσαι δηλαδή ξανθιά και το χρώμα σου έχει θαμπώσει ή κιτρινίσει, με μια θεραπεία gloss λύνονται όλα σου τα προβλήματα. Αν μάλιστα δεν θέλεις να πηγαινοέρχεσαι στο κομμωτήριο ούτε για αυτό το λόγο υπάρχει ακόμα μία λύση!

De La Renta bbt S17 007

Στα καταστήματα μπορείς να βρεις θεραπείες gloss τις οποίες μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να φρεσκάρεις το χρώμα σου πανεύκολα και χωρίς καθόλου ρίσκο. Μία από αυτές είναι η Bumble and Bumble, Bb. Color Gloss.

Bumble and Bumble Bb. Color Gloss

Διατίθεται σε τελείως διάφανη, θερμή ξανθιά, ψυχρή ξανθιά, καστανή και κόκκινη. Μία ακόμη επιλογή που έχεις είναι η Schwarzkopf, Igora Vibrance Gloss & Tone Hair Color.

Schwarzkopf IGORA VIBRANCE GLOSS TONE Hair Color

Με αυτή απλά θα ενισχύσεις τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών σου. Αυτές οι θεραπείες, τόσο του κομμωτηρίου όσο και εκείνες που κάνεις στο σπίτι, περιποιούνται την τρίχα όσο ενισχύουν το χρώμα και πραγματικά θα σε σώσουν. Μήπως πρέπει να τις δοκιμάσεις αυτό το ΣΚ;

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή