Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Υπάρχει τρόπος να δείχνουμε πάντα φρέσκες;

Μήπως τελικά η ομορφιά δεν χρειάζεται θυσίες; Στην πραγματικότητα, λίγα λεπτά καθημερινής περιποίησης αρκούν για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να αισθανθούμε καλύτερα. Αφιερώνοντας χρόνο στη φροντίδα του προσώπου και του σώματος, θα αισθανθούμε γεμάτες αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Γιατί, η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

Φυσικά, προκειμένου να δούμε θεαματικά αποτελέσματα πρέπει να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να προτιμάμε φυσικά καλλυντικά που σέβονται την επιδερμίδα μας και την αναζωογονούν. Πρόσφατα ανακαλύψαμε μία ελληνική εταιρεία που μας ενθουσίασε με τα προϊόντα και τις θεραπείες της. Ο λόγος για την FBM Anagenessis Personal Clinic, που διαθέτει εξαιρετικά δερμοκαλλυντικά, με «μαγικές» ιδιότητες! Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία σειρά καλλυντικών, χωρίς συντηρητικά που έχουν ως στόχο τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Η κρέμα νύχτας που κάνει θαύματα!

Μπορεί αρκετές φορές να είμαστε δύσπιστες με τα νέα προϊόντα, όμως μία δοκιμή μας έπεισε. Συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε την κρέμα νύχτας Rejuvenate, η οποία προσφέρει μία αναζωογονητική θεραπεία των κυττάρων , κάνοντας lifting. Αυτό πιο απλά σημαίνει ότι είδαμε τις ρυτίδες να μειώνονται και το πρόσωπό μας να λάμπει. Τα ευεργετικά της συστατικά βοηθούν τον οργανισμό μας να επιδιορθώσει τις βλάβες και τα κενά και να αντικαταστήσει τα φθαρμένα σημεία. Την ξεχωρίσαμε γιατί τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, από την πρώτη κιόλας χρήση!

korinthiou copy

Φυσικά, προκειμένου να δούμε το δέμα μας να «μεταμορφώνεται» και να δείχνει αρκετά χρόνια νεότερο χρειάζεται να χρησιμοποιούμε σχολαστικά τις κρέμες που έχουμε επιλέξει για περίπου πέντε με εννέα μήνες. Με τη βελούδινη υφή και το ιδιαίτερο άρωμα των καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic αυτό δεν θα είναι δύσκολο… Θα θέλεις να τα φοράς συνέχεια, καθώς απορροφούνται άμεσα και δρουν γρήγορα και αποτελεσματικά.

apotelesmatika

Τα «θαυματουργά» τους συστατικά, θα σε βοηθήσουν να δείχνεις ανανεωμένη και φρέσκια καθημερινά. Εξίσου σημαντικά όμως είναι και τα συστατικά που ΔΕΝ περιέχουν τα προϊόντα της εταιρείας: Πιο συγκεκριμένα, τα εν λόγω καλλυντικά δεν περιέχουν parabens, προπυλενογλυκόλη ή παραφινέλαιο, το οποίο δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η πρώτη επιλογή πολλών celebrities και φυσικά της δικιάς μας Δέσποινας Καμπούρη!

despoina

Ξεχωρίζουμε τα προϊόντα της Anagenessis για έναν ακόμη λόγο: Γιατί εκτός από εμάς σκέφτεται και τον πλανήτη. Η εταιρεία με την «πράσινη» φιλοσοφία δεν χρησιμοποιεί καθόλου χάρτινες συσκευασίες! Και αυτό γιατί, όχι μόνο αυξάνουν την τελική τιμή, αλλά και επιβαρύνουν το περιβάλλον, τη στιγμή που οι περισσότερες απλά τις πετάμε. Αντίθετα, επιλέγει υλικά πολλαπλών χρήσεων. Τώρα ξέρεις το «μυστικό» για να φροντίσεις το δέμα σου και τον πλανήτη!

 


Πηγή