Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Υπάρχουν μεικάπ για τεμπέλες; Ναι κι όμως υπάρχουν!

Το μακιγιάζ είναι κάτι που δεν συμπαθούμε τόσο όσο η περιποίηση εδώ στο beauty department. Μην μας παρεξηγείς, δεν το μισούμε, απλά δίνουμε περισσότερη σημασία στην φροντίδα της επιδερμίδας παρά στην κάλυψη. Βάζοντας λοιπόν το μακιγιάζ σε δεύτερη μοίρα, έχουμε γίνει ελαφρώς… τεμπέλες και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Αυτές τις ημέρες ειδικά, που δεν πρέπει να βαφτούμε για να πάμε στο γραφείο, η τεμπελιά μας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Το γεγονός όμως πως, με ελάχιστο μεικάπ, μπορείς να αισθανθείς πολύ καλύτερα παραμένει. Σκεφτήκαμε λοιπόν να μιλήσουμε για τα μεικάπ της τεμπέλας γιατί ναι, υπάρχουν!

Ποια έχει όρεξη να εφαρμόζει το μεικάπ της το πρωί με τις ώρες και να κάνει τέλειο blending στην καραντίνα; Καμία! Ποια θέλει όμς με δύο κινήσεις να νιώθει και να δείχνει καλύτερα; Όλες! Τι χρειαζόμαστε λοιπόν; Μεικάπ σε μορφή στικ… Τα stick είναι τα μεικάπ της τεμπέλας και παράλληλα τα πιο παρεξηγημένα. Βλέπεις, πολλές μπερδεύονται και νομίζουν πως είναι απλά πολύ πιο έντονα μεικάπ για πλήρη κάλυψη!

Δεν είναι! Είναι απλά τα πιο εύχρηστα και μπορούν να σου χαρίσουν όσο έντονη ή ελαφριά κάλυψη θέλεις και μάλιστα on the go. Απλά περνάς το stick από τα σημεία που θέλεις, ταμπονάρεις και είσαι έτοιμη! Τέλειο δεν ακούγεται; Άσε μην απαντήσεις, ΕΙΝΑΙ τέλειο. Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω για να δεις τα πέντε αγαπημένα μας μεικάπ της τεμπέλας και να παραγγείλεις το δικό σου stick online!

Διάβασε ακόμα: 10 super classic κόκκινα βερνίκια και κραγιόν γιατί… είναι Πάσχα!

 


Πηγή