Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Υποφέρουν τα χέρια σου από τα πιάτα που έπλυνες; Κάντο όπως η μαμά σου…

Πως πέρασαν τα Χριστούγεννα ούτε που το καταλάβαμε. Αν μας ρωτούσες, θα σου λέγαμε πως είναι ακόμη Οκτώβρης… Ο καιρός μας μπέρδεψε, ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα και τώρα που πίνεις τον καφέ σου με ένα βουνό από πιάτα από το χθεσινό τραπέζι στην κουζίνα, σκέφτεσαι και εσύ το ίδιο. Σκέφτεσαι και κάτι ακόμα… Τα χέρια σου. Οι δουλειές, τα μαγειρέματα και τα πιάτα που θέλουν πλύσιμο ταλαιπωρούν τα χέρια και… αν είσαι σαν εμάς που δεν φοράμε γάντια και δεν έχουμε πλυντήριο πιάτων τότε σε καταλαβαίνουμε διπλά. Και πάλι όμως, αν φοράς γάντια, αν έχεις πλυντήριο και ίσως βοήθεια στο σπίτι, τα χέρια σου θέλουν φροντίδα οπότε μην φύγεις, αυτό το θέμα μας αφορά όλες. Πως θα κάνουμε λοιπόν τα ξερά χέρια και πάλι απαλά; Όπως οι μαμάδες μας!

Η σκέτη κρέμα δεν κάνει πολλή δουλειά. Ναι μεν ενυδατώνει αλλά, τα χέρια που υποφέρουν χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και θα τους την προσφέρεις το βράδυ. Όχι, όχι με κάποια πανάκριβη κρέμα νύχτας για τα χέρια αλλά με μια πολύ καλή κρέμα χεριών και ένα ζευγάρι γάντια. Θα φορέσεις άφθονη κρέμα στα χέρια σου, από πάνω τα γάντια και όταν θα ξυπνήσεις το πρωί θα θέλεις να μας πάρεις τηλέφωνο να μας ευχαριστήσεις. Τώρα… Όσο για το ποια κρέμα να προτιμήσεις, εμείς λατρεύουμε την κρέμα με αμύγδαλο από τα The Body Shop.

9228306022430

Είναι πλούσια και ενυδατική, μυρζει τέλεια και απορροφάται αμέσως. Στο The Body Shop μάλιστα, θα βρεις και ειδικά ενυδατικά γάντια που μπορείς να έχεις στο κομοδίνο σου.

item XL 30552980 107443828

Αν πρόκειται να πας μέχρι ένα κατάστημα The Body Shop όμως, μην δεις μόνο την κρέμα με αμύγδαλο αλλά μύρισε και τις συλλεκτικές Χριστουγεννιάτικες που είναι επίσης τέλειες.

002FE245 5CBA 4AFE A300 7E0D37BA6A4B 1 big

Υπάρχουν σε άρωμα αχλάδι, δαμάσκηνο και βανίλια! Ξεκίνα λοιπόν να φροντίζεις τα χέρια σου άμεσα γιατί νομίζουμε πως σε καμία εβδομάδα θα έρθει και το Πάσχα και δεν θα έχουμε πάρει είδηση!

Διάβασε ακόμα: All about glow! Δέκα προϊόντα που θα σε κάνουν να λάμπεις και όχι να γυαλίζεις

 


Πηγή