Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Υπόθεση «χείλη»: Αυτά είναι τα must προϊόντα που δε θα βγάλεις από το νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι

Αν έχεις ήδη αρχίσει να ετοιμάζεις βαλίτσες ή έστω να κάνεις όνειρα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και τα βράδια στο νησί, τότε αυτό που ακολουθεί σε ενδιαφέρει. Κι αν έχεις καταλήξει σε ρούχα και μαγιό, ήρθε η ώρα να κλείσεις και το νεσεσέρ των καλλυντικών σου. Είπαμε, δε θέλουμε πολλά καλλυντικά αλλά λίγα και (τα) σωστά που θα ολοκληρώνουν την ηλιοκαμένη σου όψη.

Κι επειδή αν υπάρχει ένα must προϊόν για το μακιγιάζ σου στο νησί, αυτό είναι το κραγιόν σου.. θα μιλήσουμε για χείλη. Έχεις σκεφτεί τι θα πάρεις μαζί; Ποιες αποχρώσεις κραγιόν και ποια μολύβια; Πάμε να τα δούμε μαζί.

Addict Lip Sugar Scrub – DIOR

Όλοι οι Makeup Artist γνωρίζουν ότι τα υγιή και ενυδατωμένα χείλη είναι το κλειδί για τη βέλτιστη απόδοση του χρώματος. Το τελευταίο Lip Sugar Scrub της σειράς Backstage Pros είναι ένα απολεπιστικό και θρεπτικό stick με κόκκους ζάχαρης που χάνονται λιώνοντας για απίστευτα πιο μαλακά και φυσικά γυαλιστερά χείλη, σα μεταμορφωμένα. Με ένα και μόνο πέρασμα θα έχεις προετοιμάσει τα χείλη σου για το τέλειο κραγιόν που πρόκειται να απλώσεις.

Aqua Lip – Crayon Contour des Lèvres Waterproof – MAKE UP FOREVER

n24c corail vintage

Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις το προϊόν που δε θα αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι; Το συγκεκριμένο μολύβι χειλιών θα το λατρέψεις γιατί αφενός αφήνει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα και αφετέρου είναι αδιάβροχο. Εν ολίγοις, θα είσαι περιποιημένη όλη μέρα – ακόμα και μετά τις βουτιές σου στη θάλασσα.

Melted Matte – Rouge à lèvres liquéfié longue tenue mat – TOO FACED

feelin myself

Κι αφού έχεις ηλιοθεραπευτεί και έχεις απολαύσει το δροσερό σου μπάνιο, ήρθε η ώρα για απογευματινό ποτό. Ναι εκείνη η ώρα που είσαι «από την θάλασσα» αλλά δε θέλεις να εμφανιστείς απεριποίητη. Η λύση ακούει στο όνομα «Melted Matte» που θα αγκαλιάσει τα χείλη σου και θα τα αφήσει απαλά χωρίς να τα αφυδατώσει.

Vice Liquid – Rouge à lèvres liquid – URBAN DECAY

comfort matte menace

Νύχτωσε, η παρέα έχει πεινάσει και η νύχτα επιβάλλει ξέφρενο χορό μέχρι πρωίας. Προκειμένου να το απολαύσεις στο έπακρο και να μην έχεις να σκέφτεσαι αν «έφυγε το κραγιόν» σου, χρησιμοποίησε το Vice Liquid που με την ολοκαίνουρια σύνθεσή του και το πλούσιο χρώμα δίνει νέο νόημα στα αδιάβροχα κραγιόν προσφέροντας ασύγκριτη σταθερότητα, που θα την χρειαστείς. Σε ζηλεύουμε ήδη.

Ultra Shine lip gel – Gel Gloss Ultra Brillant – SEPHORA

01 totally lucid

Εδώ αναφερόμαστε σε εσένα που ναι μεν θέλεις σταθερό χρώμα για ώρες αλλά δεν είσαι λάτρης των matte. Για να μην επιβαρύνεις την ήδη γεμάτη βαλίτσα σου με επιπλέον καλλυντικά, αυτό και μόνο αυτό το προϊόν θα σε σώσει αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του σε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών είτε πάνω από το κραγιόν για να του προσθέσει ένα λαμπερό τελείωμα.

Δείτε ακόμα:

Καλοκαίρι στην πόλη; Βρήκαμε τα πιο hot προϊόντα για πρωινό μακιγιάζ

Κάν’ το όπως η Αθηνά Οικονομάκου: Το αγαπημένο της καλοκαιρινό μακιγιάζ

Συνολική περιποίηση για τις διακοπές μέσα σε ένα σετ!


Πηγή