Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Φέτος δείξε την αγάπη σου με δώρα γεμάτα ευωδιές και νόημα από την The Body Shop

Το πότε ήρθε ο Δεκέμβριος ούτε που το καταλάβαμε. Ο καιρός πέρασε γρήγορα και πολύ διαφορετικά ή μάλλον, πέρασε πολύ περίεργα. Μείναμε μέσα και διακόψαμε τις επαφές. Αποφύγαμε τις αγκαλιές και τις βόλτες. Γελούσαμε μπροστά σε μία οθόνη αντί για πλάι στους φίλους μας αλλά έτσι έπρεπε. Έπρεπε και πρέπει να προσέχουμε όσο περίεργο και αν μας φαίνεται όμως, αυτό δεν σημαίνει πως θα περάσουμε και περίεργα Χριστούγεννα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν θα χαθεί και θα δείξουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους αλλά και σε άλλους, που έχουν την ανάγκη μας, χωρίς να μας σταματήσει τίποτα.

Αφενός, εδώ στο Queen.gr, πιστεύουμε στη θετική σκέψη και τη θετική ενέργεια και τα εκπέμπουμε με όλη μας τη δύναμη. Αφετέρου, έχουμε τη βοήθεια της The Body Shop που είναι κάθε χρόνο “σύμμαχός” μας στον εορτασμό των Χριστουγέννων. Βλέπεις, για την The Body Shop, τα Χριστούγεννα είναι τόσο ξεχωριστά όσο και για εμάς γι᾽αυτό ετοιμάζει special edition αρωματικές σειρές και δεκάδες δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε σε εμάς και σε αγαπημένα μας πρόσωπα. Σα να μην έφτανε όμως αυτό, κάθε χρόνο, η The Body Shop μας δίνει την ευκαιρία να στηρίξουμε οργανισμούς και ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και να μεταδώσουμε θετική ενέργεια και αγάπη ακόμα πιο μακριά από τον δικό μας κύκλο.

the body shop advertorial xmas collection 12

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, η The Body Shop θα δωρίσει μέρος από τις πωλήσεις των limited edition σειρών αλλά και των πακέτων δώρου στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Women Act με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους σε πολιτικό, κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο.

Η Women Act είναι το αποτέλεσμα των εντατικών ενεργειών μιας ομάδας δραστήριων γυναικών που μοιράζονται ένα κοινό όραμα: Να ενθαρρύνουν και άλλες γυναίκες να διεκδικήσουν θέσεις ηγεσίας και να εμπλακούν ενεργά στο δημόσιο χώρο. Στόχος της Women Act είναι να υπογραμμίσει την ύπαρξη έμφυλων ανισοτήτων, να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο και να συμβάλλει στην προώθηση καλών πρακτικών για την καταπολέμησή τους. 

the body shop advertorial xmas collection 13

Πώς μπορείς όμως να στηρίξεις και εσύ αυτό τον καλό σκοπό και να γεμίσεις παράλληλα χρώμα και άρωμα τα Χριστούγεννά σου; Αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν που αγαπάς ή ένα από τα μοναδικά πακέτα δώρων που και φέτος ετοίμασε η The Body Shop τα οποία είναι πιο conscious από ποτέ! Η The Body Shop βλέπεις, παρουσιάζει φέτος πιο «πράσινες» ιδέες και προτάσεις δώρων, με έξυπνο σχεδιασμό συσκευασιών ώστε να είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Ορισμένες μάλιστα έχουν εξαρχής σχεδιαστεί με σκοπό να ξαναχρησιμοποιηθούν δημιουργικά! Ακόμα, στα φετινά πακέτα δώρων της η The Body Shop μείωσε τα υλικά συσκευασίας κατά περισσότερους από 80 τόνους συνολικά σε σύγκριση με την περσινή χρονιά πράγμα που σημαίνει πως μείωσε τη χρήση χαρτιού κατά 40 τόνους και το πλαστικό κατά 7 τόνους!

the body shop advertorial xmas collection 14

Έχουμε λοιπόν πακέτα που γεμίζουν αγάπη εμάς, τους αγαπημένους μας, γυναίκες σε όλο τον κόσμο αλλά και το περιβάλλον! Οι επιλογές σου μάλιστα -όπως ήδη είπαμε- είναι αμέτρητες. Τα πακέτα περιλαμβάνουν συνδυασμούς περιποίησης σώματος και προσώπου, αρωματικές σειρές και αξεσουάρ ή και ένα ποτ πουρί προϊόντων για κάθε budget. Αν πάλι είσαι ακόμα πιο απαιτητική, μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου πακέτο!

the body shop advertorial xmas collection 15

Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Get Paper Industry αλλά και την Teddy Exports, η The Body Shop δημιούργησε πακέτα και πουγκιά από φυσικά υλικά τα οποία μπορείς να γεμίσεις με τα προϊόντα της επιλογής σου και να κάνεις ένα απόλυτα custom δώρο. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες στην The Body Shop και κάθε δώρο, από το άρωμα ως και τη συσκευασία του, είναι κατασκευασμένο ώστε να γεμίζει αγάπη εσένα, τους γύρω σου, ανθρώπους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης αλλά και στο περιβάλλον. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα των Χριστουγέννων;

the body shop advertorial xmas collection 16 copy

Σπεύσε λοιπόν στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα The Body Shop ή online στο thebodyshop.gr για να δεις τις επιλογές σου, να φτιάξεις τα δικά σου δώρα και να γεμίσεις χρώμα, άρωμα και αγάπη όλο τον κόσμο! Come together, act together, make it real together και τίποτα δεν θα σε σταματήσει να περάσεις τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!


Πηγή