Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Φαίη Σκορδά! Αυτή ακριβώς είναι η απόχρωση κραγιόν που φόρεσε στα χείλη της

Χθες, η Φαίη Σκορδά ήταν ίσως πιο λαμπερή από ποτέ. Εκτός του ότι λατρέψαμε το outfit με το οποίο εμφανίστηκε, μας ξετρέλανε και το φωτεινό πορτοκαλί κραγιόν που της πήγαινε απίθανα πολύ! Ευθύς αμέσως λοιπόν τηλεφωνήσαμε στη λατρεμένη μας Γωγώ Νικηφοράκη, makeup artist της Φαίης και το καλύτερο παιδί,  για να μας πει ακριβώς τις λεπτομέρειες για αυτό το χρώμα που θα θέλαμε να φοράμε κάθε μέρα… αν δεν έπρεπε να είναι καλυμμένο το στόμα μας από τη μάσκα.

«Δεν ήταν τέλειο; Της πάνε τόσο πολύ τα φωτεινά πορτοκαλί και κοραλλί. Νομίζω είναι το χρώμα της και εγώ τα αγαπώ πολύ» μου είπε και συνέχισε: «Σήμερα φορούσε αυτό το πετρόλ χρώμα και ήθελα να τη φωτίσω περισσότερο γι᾽αυτό πέρασα από τα χείλη της το Seventeen, Super Smooth Waterproof Lip Liner Pencil στην αποχρωση Νο 27 πρώτα για να δημιουργήσω μία φωτεινή, σταθερή βάση. Είναι ένα πολύ σταθερό προϊόν που μπορείς και να το φορέσεις ως κραγιόν, σε όλη την επιφάνεια των χειλιών» φυσικά σημειώσαμε το νούμερο και περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε ποιο ήταν αυτό το λαμπερό πορτοκαλί!

«Το κραγιόν που βάλαμε ήταν το YSL, Rouge Volupté Shine στην αποχρωση Νο 46. Είναι ένα καθαρό αλλά διάφανο σχεδόν πορτοκαλί που, σε συνδυασμό με το περίγραμμα, μας έδωσε αυτή την σούπερ χαρούμενη και φωτεινή απόχρωση» σημειώσαμε και αυτό και δεν θα μπορούσαμε να την αποδεσμεύσουμε χωρίς ένα tip για αυτά τα φωτεινά χρώματα που σκεφτόμαστε και εμείς να υιοθετήσουμε στα χείλη μας.

YSL ROUGE VOLUPTE SHINE ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΟ 46

«Διασκεδάστε το! Έχουμε περιοριστεί τόσο τον τελευταίο καιρό και έχουμε τόσους κανόνες που πρέπει να υπακούμε που πραγματικά δεν θέλω να σας βάλω σε κανένα καλούπι. Φορέστε σίγουρα περίγραμμα, το πιο πλατύ σας χαμόγελο και διασκεδάστε το» μου είπε και επιβεβαίωσε έτσι ότι είναι και το καλύτερο παιδί και η πιο χαρούμενη ψυχή εκεί έξω. Ευχαριστούμε Γωγώ! Stay tuned γιατί αύριο θα σου έχουμε και άλλες προτάσεις για πορτοκαλί χρώμα στα χείλη!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Χριστίνας Μπόμπα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

 


Πηγή