Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Φουρκέτες και τσιμπιδάκια: Πώς θα τα χρησιμοποιήσεις σωστά για να απογειώσεις το χτένισμά σου

Φουρκέτες και τσιμπιδάκια υπάρχουν στο νεσεσέρ όλων των γυναικών. Είναι τα hair accessories που σε βοηθούν να σταθεροποιείς κότσους και αλογοουρές και να κάνεις ακόμα πιο κομψά τα χτενίσματά σου. Είσαι σίγουρη, όμως, πως τα χρησιμοποιείς σωστά;

Μήπως τελικά η λάθος χρήση τους είναι η αιτία για να αποτυγχάνει κάθε φορά ο κότσος σου και εσύ να τρέχεις και να μη φτάνεις; Μάλλον, ναι!

Ώρα για αλλαγές και… bottleneck bangs! Το πιο hot hair trend του 2022

Υπάρχουν δύο είδη φουρκέτας και προορίζονται για διαφορετική χρήση

Στο εμπόριο θα βρεις δύο διαφορετικά είδη φουρκέτας: μια πιο μαλακή και μια πιο σκληρή.

Αν θέλεις χαλαρό χτένισμα και όχι πολύ σφιχτό πρέπει να χρησιμοποιείς μαλακές φουρκέτες που να μπορούν να λυγίζουν. Αντιθέτως, αν θέλεις να κάνεις ένα πολύ σφιχτό χτένισμα μόνο οι σφιχτές φουρκέτες θα σε βοηθήσουν να έχεις σίγουρη επιτυχία.

Να, δες και το βίντεο και το πώς ακριβώς πρέπει να τις χρησιμοποιείς σωστά για να μην τις έχεις πια «θαμμένες» στο νεσεσέρ σου!

Τόσα χρόνια χρησιμοποιείς λάθος τα τσιμπιδάκια

Οι περισσότερες – για να μην πω όλες- τοποθετούμε το τσιμπιδάκι στα μαλλιά μας με την κυματιστή πλευρά του να βλέπει προς τα πάνω. Εδώ είναι το λάθος!

Κανονικά το τσιμπιδάκι θα πρέπει να τοποθετείται στα μαλλιά με την κυματιστή πλευρά προς τα κάτω, διότι μόνο έτσι θα κρατήσει σταθερά τα μαλλιά σου, ενώ θα μπορεί να κρυφτεί στα μαλλιά για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Να, δες τη φωτογραφία!

tsimpidakia vs fourketa

Και τώρα που… «γκρεμίστηκε» όλος ο κόσμος σου έχω να σου πω και κάτι ακόμα. Υπάρχει τρόπος να βάλεις τσιμπιδάκια και φουρκέτες στα μαλλιά χωρίς αυτές να γλιστρούν. Πώς; Ψέκασέ τις πρώτα με dry shampoo και μετά βάλε τις στα μαλλιά σου. That’s it!

Cover photo: @apik.design

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

It’s the humidity! Η Jennifer Aniston, η υγρασία, το φριζάρισμα και το μυστικό της όπλο

3 tips για να πάψουν να πετάνε οι φύτρες των μαλλιών σου


Πηγή