Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Φρύδια άψογα, καλοσχηματισμένα σε 3 βήματα

Φυσικά, πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια που τονίζουν το βλέμμα και δίνουν σχήμα στο πρόσωπο – μία beauty εμμονή με πολλές εκδοχές, άλλοτε υπερβολικές και άλλοτε πιο συμβατικές. Το σίγουρο είναι πως τα φρύδια αποτελούν βασικό μέλλημα κάθε γυναίκας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που κολακεύει όλη την όψη. Αυτά είναι τα κατάλληλα προιόντα Korres για να τα πετύχεις:

BROW-PERFECT

Τα δύο νέα Limited Edition brow-defining προϊόντα της ΚΟΡΡΕΣ μεταφέρουν την τεχνική των make-up artists και το red-carpet-worthy αποτέλεσμα στο καθημερινό μακιγιάζ. Ένα νέο μολύβι με ενσωματωμένο βουρτσάκι που γεμίζει και δίνει τέλειο σχήμα στα φρύδια και μία νέα mascara που τα διαμορφώνει, χρωματίζει και σταθεροποιεί. Smudge-proof σύνθεση, διάρκεια, minerals για άψογη απόδοση των αποχρώσεων, άνετη και ομοιόμορφη εφαρμογή, non-sticky αίσθηση – με άλλα λόγια τέλεια φρύδια σε δευτερόλεπτα!

MINERALS PRECISION BROW PENCIL
ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ & ΓΕΜΙΣΜΑ

Μολύβι φρυδιών 2 όψεων με τριγωνική μύτη που γεμίζει και δίνει σχήμα στα φρύδια για φυσικό ή έντονο αποτέλεσμα. Η smudge-proof σύνθεση, εμπλουτισμένη με minerals και φυτικά έλαια, εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη εφαρμογή, ενώ το ενσωματωμένο βουρτσάκι σβήνει απαλά το χρώμα για τέλεια εμφάνιση.
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 01 DARK SHADE / 02 MEDIUM SHADE / 03 LIGHT SHADE

MINERALS TINTED BROW MASCARA ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΗΜΑ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ

KORRES MINERALS TINTED BROW MASCARA 02 MEDIUM SHADE

Μάσκαρα φρυδιών που διαμορφώνει, χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια, με διάρκεια έως και 12 ώρες. Η ανάλαφρη, smudge-proof gel σύνθεση, βασισμένη σε minerals, καολίνη και φυσικά κεριά, περιποιείται και σχηματίζει τα φρύδια, χωρίς να τα σκληραίνει. Χρησιμοποιείται μόνη της για φυσική ένταση και καλοσχηματισμένα φρύδια ή σε συνδυασμό με το μολύβι φρυδιών για σταθερό, έντονο αποτέλεσμα.
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ 01 DARK SHADE / 02 MEDIUM SHADE / 03 LIGHT SHADE

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιταμίνη C στο δέρμα σου: μύθοι και αλήθειες

 

 


Πηγή