Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Φυσικά και ελκυστικά χείλη με filler χειλιών; Κι όμως γίνεται!

Είναι δυνατόν να αποκτήσεις φυσικά χείλη με filler υαλουρονικού οξέος; Χείλη που φαίνονται φυσικά, αλλά έχουν και φυσική αίσθηση; Εάν σκέφτεσαι και εσύ να δοκιμάσεις μία θεραπεία με filler χειλιών, εμείς μπορούμε να απαντήσουμε στα βασικά ερωτήματά σου (ή απορίες σου).

Οι περισσότερες γυναίκες που προχωρούν σε μία τέτοια αλλαγή, θέλουν οι γύρω τους να πιστεύουν ότι έχουν όμορφα και σαρκώδη χείλη, χωρίς όμως να διακρίνουν ότι έχουν κάνει κάτι. Τι είναι αυτό όμως, που μπορεί να εξασφαλίσει τη φυσικότητα των χειλιών μας ακόμη και μετά την επέμβαση του γιατρού; Γιατί δεν αρκεί τα χείλη να φαίνονται φυσικά μόνο όταν το πρόσωπο μας είναι ανέκφραστο, αλλά και όταν χαμογελάμε, μιλάμε ή μοιραζόμαστε ένα φιλί με τον σύντροφό μας!

Γιατί η παρέμβαση με υαλουρονικό είναι η πιο δημοφιλής;

Ο βασικός λόγος που η αισθητική παρέμβαση με υαλουρονικό οξύ είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής τεχνική, οφείλεται στο ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που προϋπάρχει στο σώμα μας. Η συγκεκριμένη ουσία, μπορεί να δεσμεύσει μεγάλες ποσότητες νερού, διατηρώντας τους ιστούς του σώματος απαλούς, ενυδατωμένους και ελαστικούς. Έτσι, μας χαρίζει καλοσχηματισμένα, γεμάτα χείλη, δηλαδή ένα σύμβολο νεότητας, ομορφιάς και αισθησιασμού. Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως οι μύες των χειλιών είναι οι πιο κινητικοί μύες του προσώπου, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται πολύ γρήγορα το υλικό και η αλλαγή που έχουμε πραγματοποιήσει στην εμφάνισή μας, να μην είναι μόνιμη και να έχει μία συγκεκριμένη διάρκεια.

Οι βασικοί κανόνες για ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα

Τα καλαίσθητα χείλη ορίζονται από κάποιους βασικούς κανόνες, οι οποίοι αφορούν στο σχήμα, τον όγκο και την αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Όταν «γεμίζουμε» τα χείλη μας με υαλουρονικό οξύ, μας ενδιαφέρει τόσο η εικόνα και η αίσθηση που έχουμε εμείς, όσο και το πώς τα εκλαμβάνει ο σύντροφός μας. Θέλουμε να είναι ελκυστικά και ποθητά για φίλημα, όμως για να εξασφαλίσουμε όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να γίνει σωστή εφαρμογή από έναν ειδικό και χρήση εξειδικευμένου υλικού υαλουρονικού οξέος. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να συμβουλευόμαστε πάντα πιστοποιημένους γιατρούς, οι οποίοι έχουν και την αντίστοιχη εκπαίδευση.

Ποια είναι η επιλογή που εμπιστεύονται οι ειδικοί;

Κάπου εδώ εύλογα, προκύπτει το εξής ερώτημα: Υπάρχει υλικό που να προσφέρει φυσική εικόνα, καλοσχηματισμένων και γεμάτων χειλιών, ακόμα και όταν γελάμε ή μιλάμε; Φυσικά και υπάρχει! Πρόκειται για το Restylane Kysse, με πάνω από 20 χρόνια ανάπτυξης και καινοτομίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τη Galderma για να προσφέρει φυσικά αποτελέσματα στους ασθενείς που το επιλέγουν. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι ιατροί εμπιστεύονται την εταιρεία υαλουρονικών Restylane Galderma, αφού έχει αποδειχθεί μέσα από επιστημονικές μελέτες πως τα προϊόντα της είναι καλά ανεκτά και παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με έρευνα η οποία αφορούσε στους ασθενείς αλλά και στους συντρόφους των ασθενών, αποδείχθηκε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων, έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Πιο συγκεκριμένα, το 98% απολάμβανε την αίσθηση του φιλήματος, το 96% είχε ενθουσιαστεί με τη φυσικότητα του αποτελέσματος, το 90% ήταν απόλυτα ικανοποιημένο με την εμφάνισή του ή με την εμφάνιση του συντρόφου του, ενώ το 73% των συντρόφων, ανέφερε πως τα χείλη έδειχναν πιο επιθυμητά για φίλημα και είχαν μία φυσική αίσθηση.

Με άλλα λόγια, το Restylane Kysse συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να μας προσφέρει τα φυσικά αποτελέσματα που όλες επιθυμούμε. Είναι μαλακό, ελαστικό και ταυτόχρονα σταθερό, ώστε να προσδίδει φυσική αίσθηση ενώ τα χείλη μας φαίνονται γεμάτα και καλοσχηματισμένα! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε έναν ειδικό γιατρό, θα απολαμβάνουμε για τους επόμενους έως 12 μήνες, τη φυσική αίσθηση αλλά και την ακαταμάχητη εικόνα που μας χαρίζουν τα όμορφα και σαρκώδη χείλη!

Άσπα Ζαχαρή, Δερματολόγος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Σεμιτέλου 2 και Βασ.Σοφίας, 11528 Μεγ.Μουσικής

Τηλ. 210 7798 697

https://www.aspazahari.gr/

 

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Lancy.




Πηγή