Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χρησιμοποιείς προϊόντα για τα φρύδια κάθε μέρα; Να, τι πρέπει να προσέξεις

Όσο καιρό ήταν κλειστά τα ινστιτούτα ομορφιάς και οι brow artists, έπρεπε κι εμείς να βρούμε έναν τρόπο να φροντίζουμε τα φρύδια μας, ώστε να είναι όμορφα και καλοσχηματισμένα. Προφανώς και δεν πειράζαμε τριχούλες, γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει, οπότε… οδηγηθήκαμε στη λύση των μολυβιών για τα φρύδια, των brow gels και mascara και των πομάδων.

Κι εσύ λογικά το ίδιο θα έκανες. Θα είχες πάρει ένα προϊόν φρυδιών, που να ταιριάζει με τα χρώματά σου και θα γέμιζες τα κενά, ώστε τα φρύδια σου να δείχνουν πιο πλούσια ή θα διόρθωνες ελαφρώς το σχήμα τους. Και, βέβαια, μπορεί ακόμη να ακολουθείς αυτήν την τακτική. Γιατί ή δεν έχεις βρει ως σήμερα ένα διαθέσιμο ραντεβού με την brow expert σου ή απλά… έτσι σου αρέσει να φροντίζεις τα φρύδια σου.

Θα πρέπει, όμως, να προσέξεις κάτι πολύ σημαντικό αν κάνεις καθημερινή χρήση τέτοιων beauty προϊόντων. Δεν είναι τόσο ακίνδυνα όσο νομίζεις. Προς Θεού! Δεν θα πάθεις κάτι τρομερό, απλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική, για να μην ταλαιπωρήσεις το δέρμα σου. Θα σου τα εξηγήσουμε όλα…

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, αρχικά, είναι ότι τα brow gels είναι τα πιο επίφοβα προϊόντα φρυδιών, που μπορεί να ταλαιπωρήσουν το δέρμα τους. Κι αυτό, γιατί περιέχουν ορισμένα συστατικά, όπως οι σιλικόνες, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην εμφάνιση σπυριών και ακμής. Είτε στο δέρμα κάτω από το φρύδι, είτε και στο υπόλοιπο πρόσωπό σου.

Αν, λοιπόν, έρθεις αντιμέτωπη με σπυράκια στη γύρω περιοχή των φρυδιών, μην αργήσεις να αφυπνιστείς. Πρέπει να δράσεις άμεσα. Αντικατάστησε το gel φρυδιών με μολύβι ή προϊόντα σε powder μορφή και δες πώς αντιδρά το δέρμα σου. Ρίξε τώρα και μια ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις πώς αλλιώς μπορείς να φροντίζεις το δέρμα σου κάτω από τα φρύδια, αλλά και πώς να το προστατεύεις από σπυράκια και ερεθισμούς.

Διάβασε ακόμα: 10 υπέροχα skincare προϊόντα από ελληνικά brands που αξίζει να βάλεις στο νεσεσέρ σου


Πηγή