Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Χρόνια πολλά Ελλάδα! 10 ελληνικά προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, αλλά και μια μέρα ξεκούρασης για όλες μας (σχεδόν). Αφού, λοιπόν, έκανες το πρωί τις βόλτες σου, ξεκουράστηκες και είδες τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μήπως ήρθε η ώρα για λίγο… beauty shopping;

Τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου

28η Οκτωβρίου σήμερα και δεν ήταν δυνατόν να μην τιμήσω – έστω και από μια beauty πλευρά- την Ελλάδα.

5 ελληνικά προϊόντα που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου

Σαν σήμερα, στις 28 Οκτωβρίου 1940, ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ στις ιταλικές αξιώσεις, στην υποταγή και στο τελεσίγραφο του Μουσολίνι. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της χώρας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940.

Γι’ αυτό, λοιπόν, και σήμερα τιμάμε τη χώρα μας με κάθε τρόπο.

Προϊόντα που «μυρίζουν» Ελλάδα

Η Ελλάδα μας είναι ευλογημένη για χίλιους δυο λόγους. Έχει υπέροχα προϊόντα και φοβερούς ανθρώπους, οι οποίοι… κάνουν θαύματα.

Κάπως έτσι εδώ και χρόνια υπάρχουν φανταστικά, ελληνικά brands που φροντίζουν να μας κάνουν πιο όμορφες, πιο μυρωδάτες και πιο περήφανες για τη χώρα μας.

via GIPHY

Σήμερα, λοιπόν, που η Ελλάδα μας γιορτάζει, αποφάσισα να σου φτιάξω έναν υπέροχο οδηγό αγοράς ΜΟΝΟ με ελληνικά προϊόντα ομορφιάς. Scrubs, αφρόλουτρα, αντιγηραντικές κρέμες προσώπου, μάσκες μαλλιών και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς βρίσκεται στον οδηγό αγοράς που ετοίμασα για εσένα.

Ανακάλυψέ τον και… χρόνια πολλά ξανά!


Πηγή