Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Χρόνια πολλά Ζυγοί! Το ιδανικό βερνίκι για εσάς είναι λαμπερό και τέλειο

Αγαπημένοι Ζυγοί Χρόνια Πολλά! Σχεδόν όλος ο Οκτώβριος είναι ο μήνας σας και είναι ένας μήνας γεμάτος… δικαιοσύνη και ισορροπία! Ξέρουμε πόσο σας αρέσει όταν τα πράγματα είναι στη θέση τους και πόσο ασχολείστε με τους άλλους γι’ αυτό είπαμε σήμερα να σας κάνουμε να ασχοληθείτε με τους εαυτούς σας. Ώρα για μανικιούρ λοιπόν! Όπως κάθε μήνα, έτσι και τώρα, η OPI συνεχίζει τα Coloroscopes και διαλέγει ένα βερνίκι για κάθε ζώδιο που γιορτάζει και αγαπημένοι μας Ζυγοί είστε πολύ τυχεροί γιατί διάλεξε ένα απίθανο χρώμα! Καλωσόρισε το Boys be Thistleing at Me στο μανικιούρ σου!

Είναι ένα λαμπερό μωβ που μπορείς να φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και κάθε μέρα στο εξής που ο καιρός θα κρυώνει. Αναδεικνύει κάθε απόχρωση επιδερμίδας και ταιριάζει πραγματικά με όλα και εμείς εδώ στο queen.gr το έχουμε λατρέψει αν και δεν είμαστε Ζυγοί!

boys be thistle ing at me hand gif

Ξέρουμε, ξέρουμε, η sparkly υφή του μπορεί να σε τρομάζει λίγο αλλά δεν πρέπει! Είναι διακριτική και δίνει τόση λάμψη όσο χρειάζεται το μανικιούρ σου (και το συγκεκριμένο χρώμα) για να αποκτήσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον!

boys be thistle ing at me mani

Η ίδια απόχρωση διατίθεται και στην σειρά Infinite Shine αλλά και σε ημιμόνιμο συνεπώς, την επόμενη φορά που θα πας για μανικιούρ κάνε το χρώμα του ζωδίου σου και βάλε λίγο bling στην καθημερινότητά σου.

boys be thistle ing at me nlu17 nail lacquer 22750297000

Λοιπόν; Θα το δοκιμάσει; Εμείς το έχουμε πολύ ψηλά στη λίστα με τις επιλογές μας και να σου θυμίζουμε πως δεν έχουμε ούτε μία Ζυγό στο beauty department του queen!

Διάβασε ακόμα: Την προσοχή σας Παρθένοι! Σύμφωνα με την OPI αυτό είναι το τέλειο χρώμα για εσάς


Πηγή