Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Χρόνια Πολλά με 5+1 προϊόντα που τα λένε Μαρία…

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, ας ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε όλες και ένα ακόμα μεγαλύτερο στις Μαρίες που γιορτάζουν σήμερα! Η φετινή γιορτή του Δεκαπενταύγουστου είναι πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες αλλά θα περάσει και αυτό αρκεί να προσέχουμε. Το ότι είναι διαφορετική όμως, δεν σημαίνει πως δεν είναι και γιορτινή και σήμερα αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τις Μαρίες μας κυριολεκτικά!

Το όνομα Μαρία εξάλλου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή όχι μόνο στη δική μας χώρα αλλά παντού. Τεράστιες προσωπικότητες ονομάζονταν Μαρία και έτσι, δεν είναι παράξενο το ότι το όνομα αυτό έχει δοθεί και σε κάμποσα προϊόντα μακιγιάζ! Ναι, ναι προϊόντα μακιγιάζ! Κραγιόν, σκιές, βερνίκια νυχιών και ρουζ έχουν πάρει το όνομα Μαρία, Mary ή και Marie και είναι όλα υπέροχα.

Για σήμερα λοιπόν, διαλέξαμε τα 6 πιο όμορφα και γιορτινά προϊόντα με το όνομα Μαρία, για εσένα που γιορτάζεις αλλά και για όλα τα κορίτσια που θέλουν κάτι χαρούμενο και φωτεινό αυτό το καλοκαίρι. Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll στην παρακάτω gallery και απόλαυσέ τα. Και μην ξεχνάς, μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό αλλά με προσοχή και υπομονή όλα θα πάνε καλά. Χρόνια Πολλά σε όλες!

Διάβασε ακόμα: Κάηκες και περνάς δύσκολα; Διάβασε τι συμβαίνει στο δέρμα σου και τι μπορείς να κάνεις


Πηγή