Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χωρίστρα στη μέση: Το hair trend που λατρεύει η Gen Z «σάρωσε» στα Oscars 2022

Η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου και το πιο glam event της σεζόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/3). Τα Oscars 2022 ήταν ακριβώς έτσι όπως όλοι τα περίμεναν. Είχαν λάμψη, είχαν εντυπωσιακές παρουσίες, είχαν όλα όσα μας έλειψαν αυτά τα 2 δύσκολα χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού.

Για τα gowns και για τα beauty looks που επέλεξαν οι A-list stars σού μίλησαν live – την ώρα των Oscars- η fashion editor και η beauty director του Queen.gr αντίστοιχα (δες εδώ και εδώ). Τα Oscars, ωστόσο, δεν τελειώνουν τόσο απλά. Παρατηρώντας καλύτερα τις celebrities πάντα μπορείς να βρεις κάποια trends που υιοθετούν και που δίνουν το σήμα ότι θα κυριαρχήσουν όλη την ερχόμενη σεζόν.

Red for the win: Το κόκκινο ήταν το χρώμα των φετινών Oscars

Και με ένα scroll στο feed μου εντόπισα πως πολλές από τις stars που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Oscars επέλεξαν το αγαπημένο hair trend της Gen Z: τη χωρίστρα στη μέση (aka middle parts).

Το middle part «κέρδισε» την Gen Z

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε ένα «debate» στο TikTok σχετικά με το ποιο είναι το πιο hot χτένισμα αυτήν την περίοδο: η χωρίστρα στη μέση ή η χωρίστρα στο πλάι; Τελικά, η Gen Z αποφάσισε ότι η χωρίστρα στη μέση είναι super hot αυτήν τη στιγμή και φαίνεται πως οι stars που παρευρέθηκαν στα Oscars «υπάκουσαν» στο trend.

@stxph.h no one will know if u haven’t washed ur hair for days ? #fypシ #foryou #hairstyles #hairtutorials #hairinspo #cleanlook #middleparthairstyle #sidepartnation #hairstyletutorials ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY – Remix – Amaarae & Kali Uchis

Η Becky G, οι αδελφές Haim, η Maddie Ziegler και η Vanessa Hudgens ήταν μόνο μερικές από τις celebrities που αντιλήφθηκαν νωρίς αυτό το hair trend και αποφάσισαν να το υιοθετήσουν στα Oscars 2022.

Τα χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση στα Oscars 2022

Η τραγουδίστρια Becky G εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ίσια μαλλιά από τη ρίζα ως τη μέση- που κατέληγαν σε χαλαρούς κυματισμούς – και middle parts δημιουργώντας έτσι ένα πολύ «καθαρό» beauty look.

Οι Este, Alana και Danielle Haim επέλεξαν χωρίστρα στη μέση για τα ίσια μαλλιά τους. Η χορεύτρια και ηθοποιός, Maddie Ziegler, από την άλλη, έκανε έναν χαμηλό κότσο με χωρίστρα στη μέση και άφησε δυο ελεύθερες τούφες σε χαλαρούς κυματισμούς γύρω από το πρόσωπό της. Όσο για τη Vanessa Hudgens; Ο ψηλός κότσος-πλεξούδα με τη χωρίστρα στη μέση ήταν το απόλυτο hair inspo για επίσημες περιστάσεις.

Scroll στην gallery για να δεις τις stars και τους διαφορετικούς τρόπους που υιοθέτησαν το hair trend της χωρίστρας στη μέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Vanity Fair’s 2022 Oscar Party: Όλες οι statement εμφανίσεις των stars που έκλεψαν τις εντυπώσεις

  • Oscars 2022: Οι νικητές και η μεγάλη ανατροπή! Το CODA Καλύτερη Ταινία και όχι το Power of the Dog


Πηγή