Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ψάχνεις τα πιο hot make up trends του φθινοπώρου; Η Χαρά Παπανικολάου τα εξηγεί όλα

Καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στο φθινόπωρο όλο και περισσότερο αναρωτιόμαστε και αναζητάμε τα νέα make up trends που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους τρεις μήνες.

Αυτή ακριβώς η σκέψη, λοιπόν, τριγύριζε στο κεφάλι μου τις τελευταίες μέρες. Ε, δεν άντεξα. Αποφάσισα να απευθυνθώ σε expert, οπότε πήρα ένα τηλέφωνο τη make up artist, Χαρά Παπανικολάου (@hara_papanicolaou), η οποία μονομιάς μου αποκάλυψε τις πιο μεγάλες τάσεις της σεζόν στο μακιγιάζ.

Μακιγιάζ: Genius tips για να μη μουτζουρωθείς ποτέ ξανά

Τα τρία πιο hot make up trends του φθινοπώρου

«Μεγάλη τάση φέτος το φθινόπωρο είναι τα gothic smoky eyes. Στην ουσία, μιλάμε για ένα smudgy look, αφού σβήνουμε το eyeliner», λέει στο Queen.gr η make up artist, Χαρά Παπανικολάου.

«Τα κατακόκκινα χείλη, αλλά και τα μαύρα, είναι πολύ μεγάλη τάση. Θα τα βλέπουμε παντού φέτος. Οπότε, κορίτσια… Τώρα που δεν φοράμε πια μάσκα, όταν πηγαίνουμε για καφέ, μπορούμε άνετα να βάλουμε κόκκινο ή μαύρο κραγιόν», συμβουλεύει η Χαρά Παπανικολάου.

Η τρίτη τάση που μου είπε η Χαρά Παπανικολάου ότι θα επικρατήσει αυτό το φθινόπωρο είναι μία που εμένα προσωπικά με ξετρέλανε: η μεταλλική σκιά. Ω, ναι!

Σκέψου απλά μεταλλική σκιά στα μάτια, sequined φόρεμα και μπούκλες… Το απόλυτο 80’s disco look.

Ποιοι Οίκοι Μόδας παρουσίασαν αυτές τις τάσεις

«Το gothic, punk eyeliner παρουσιάστηκε στην πασαρέλα των Οίκων Chanel και Dior», εξηγεί η make up artist, Χαρά Παπανικολάου.

«Στους Dolce & Gabbana είδαμε bold κραγιόν, όπως το κατακόκκινο, το μαύρο και το blue black», προσθέτει. Ο Οίκος Coperni λάνσαρε τις μεταλλικές σκιές. 




Πηγή